Evenement

Informatiebijeenkomst KIA CE-regeling 2024

16-05-2024
09:00 - 13:30

Op 16 mei organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een informatiemiddag over de  KIA-CE-regeling (Kennis en Innovatie Agenda – Circulaire Economie) 2024.

Vanaf 7 mei kunnen bedrijven subsidie aanvragen voor hun projecten via de KIA CE-regeling. De ondersteuning is bedoeld voor partijen die innovatieve circulaire producten, processen of diensten ontwikkelen. Maar KIA CE is ook beschikbaar voor de onderzoeksfase.

De bijeenkomst die RVO op 16 mei organiseert geeft inzicht in de mogelijkheden van de subsidie. De bijeenkomst is bedoeld om de slagingskans van potentiële deelnemers te vergroten. Zij kunnen hier hun product- en projectideeën alvast laten toetsen door een van de adviseurs van RVO.

KIA CE-regeling

De bijeenkomst wordt geleid door Navied Tavakolly, Programma manager KIA CE, een van de sprekers tijdens het eerste Jaarcongres Circulaire-IT in 2022. Hij geeft meer informatie en een overzicht van de keuzes in productgroepen. Daarbij gaat hij in op de hoofdlijnen van de regeling. Ook aanwezig is Antoine Heideveld, lid van de adviescommissie, die zijn ervaringen deelt. Dat geldt ook voor indieners van eerdere aanvragen.

In twee verdiepingssessies gaat het evenement dieper in op de mogelijkheden die de subsidie biedt voor verschillende situaties. De thema’s van de sessies bepaalt RVO aan de hand van aangeven voorkeuren tijdens de registratie. Het is ook mogelijk om een online adviesgesprek in te plannen. Dit zullen biedt RVO aan wnneer de livemomenten al volgeboekt zijn.

Datum en locatie

Donderdag 16 mei
09:00 – 13:30

De Observant
Stadhuisplein 7 Amersfoort
3811 LM Amersfoort

Deelname is kosteloos.

Vacatures