Circulaire-IT Community

In Nederland zijn meer dan 350 bedrijven actief in de Circulaire IT. Een concept dat zich richt op het verlengen van de levensduur van apparatuur en verminderen van IT-gerelateerde productie uitlaatgassen. Dit najaar start LuteijnMedia de Circulaire-IT Community. Een community voor professionals op het gebied van circulaire IT in het IT-kanaal, zakelijke eindgebruikers en overheden. Het platform en vooral de community beogen bij te dragen aan het op de hoogte te brengen – en te houden – van het Nederlandse bedrijfsleven over actuele en relevante onderwerpen. Onderwerpen als refurbished apparaten, lifecycle management, ITAD en wet- en regelgeving staan hierbij centraal. De CIT-community is uniek in Nederland als het gaat om focus en doelstelling rond Circulaire-IT.

Wat zijn de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving? Wat bieden andere circulaire IT-bedrijven aan? Is samenwerking in het ecosysteem van Circulaire IT interessant? Vragen waarop je antwoord krijgt als lid van de community. Deelname aan de community biedt informatie, een netwerk en inzicht in kansen om de Circulaire IT omzet van je bedrijf te laten groeien.

Eerder dit jaar vond een Summit plaats en heeft LuteijnMedia een ePaper Circulaire-IT uitgegeven. LuteijnMedia neemt als eerste in Nederland het initiatief om een Circulaire IT community op te richten. Als uitgever van 6 cross mediale platforms in de IT en Telecom worden vrijwel alle beslissers in de Nederlandse IT- & Telecombranche én grotere organisaties in Nederland bereikt. Kortom, een lidmaatschap binnen deze C-IT Community houd je op de hoogte van de nieuwste Circulaire-IT ontwikkelingen en brengt je bedrijf dichter bij en een duurzaam concurrentievoordeel. 

Geïnteresseerd?? Word direct lid. 

Circulaire-IT Community lidmaatschap

De C-IT Community staat open voor alle professionals met een belang in de markt voor circulaire technologie. Kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen staan bovenaan, evenals het in contact brengen van verschillende organisaties voor verdere samenwerking. Word lid van de CIT-community en kom in contact met alle professionals op het gebied van Circulaire-IT.

Lidmaatschap
 • – Bedraagt €950 per 12 maanden p.p. + 1 introducé
 • – Toegang tot 3 netwerkevents
 • – Toegang tot het jaarcongres Circulaire-IT in Nederland 2023
 • – Toegang tot bedrijfsgegevens community leden
 • – Uitgebreid bedrijfsprofiel op de website www.circulaire-IT.nl in de bedrijvengids
 • – 1 gratis publicatie (nieuws of achtergrond item) op website www.circulaire-it.nl

Bereik je doelgroep met de printuitgave van ITchannelPRO (5.000 oplage), de C-IT nieuwsbrief (10.000+ abonnees), website bezoekers (15.000+ p/m) , ePapers en social media.

Bezoek drie keer per jaar het exclusieve netwerk event waar professionals op het gebied van Circulaire-IT kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en hun netwerk kunnen uitbreiden.

Bezoek het enige internationale congres in Nederland over terugdringen van IT-Waste en een business platform voor aanbieders van Circulaire producten en diensten. Datum: 14 november 2023

Kom in contact met de pro’s binnen de  markt. Alles draait om kennis delen en vergaren, nieuwe businesspartners ontmoeten, netwerken, bijdragen aan de vermindering van IT-Waste in NL.

Mediamogelijkheden

Wij zetten onze expertise op communicatiegebied en vakkennis van de markt met succes in voor marketing/communicatie ondersteuning voor onze partners. We publiceren onafhankelijke journalistiek over Circulaire-IT in Nederland en bieden zo een context voor fabrikanten en aanbieders van diensten een ideale omgeving om een eigen boodschap te communiceren.

 • Dagelijks nieuws op www.circulaire-it.nl
 • Wekelijkse nieuwsbrief
 • Per kwartaal een ePaper
 • Koppeling met de printuitgave van ITchannelPRO, doorplaatsing op www.circulaire-it.nl

Netwerkevents

Circulaire-IT organiseert kleinschalige events waar professionals op het gebied van circulaire ICT kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en hun netwerk kunnen uitbreiden. Tijdens de events zullen ook sprekers uit alle hoeken van de markttrends duiden en inzichten delen. Thema’s als partnerschappen, technologie en regelgeving komen tijdens deze presentaties uitvoerig aan bod.

Eerstvolgende events:

 • – 7 maart– community netwerk meeting #1
 • – 30 mei – community netwerk meeting #2 
 • – 19 september – community netwerk meeting #3 
 •  
 • Locatie: De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren
 • Opzet: middag event, ontvangst, netwerken, sprekers, pauze/ netwerken, sprekersronde, netwerken tijdens de borrel.

Toegang: Enkel op uitnodiging of als communitylid.

Jaarcongres Circulaire-IT Nederland 2023

Op 14 november 2023 zal het tweede Jaarcongres Circulaire-IT in Nederland plaatsvinden. Op deze fysieke eendaagse internationale conferentie worden de nieuwste Circulaire IT en refurbisht producten en diensten en bedrijven onder de aandacht gebracht, en worden wet- en regelgeving en trends besproken.

Het Circulaire-IT Jaarcongres is het eerste en enige internationale congres in Nederland die het terugdringen van IT-Waste aankaart en die een business platform creëert voor aanbieders van Circulaire producten en diensten. Het uitgebreide programma van toonaangevende sprekers is inspirerend voor iedereen die bedrijfsmatig aan duurzaamheidsdoelstellingen wil werken. U ontmoet er toekomstige kennis- en businesspartners.

 • Datum: 14 november 2023
 • Locatie: 
 • Tijd: 09.00 – 18.00 uur
 • Programma: De dagplanning wordt later bekend gemaakt.
 • Toegang: entree €350 per persoon of als betaald lid van de community Circulaire-IT

Circulaire-IT Community sponsoren en leden

Maak kennis met alle deelnemers binnen de Circulaire-IT community.

Platinum

Goud

Zilver

Brons

Algemeen lid

Aanmeldformulier Community Circulaire-IT