Circulaire-IT Community

LuteijnMedia lanceert de Circular-IT Community in Nederland, waar meer dan 350 bedrijven actief zijn in Circulaire IT. Deze community, gericht op circulaire IT-professionals, zakelijke eindgebruikers en overheden, heeft als doel het Nederlandse bedrijfsleven te informeren en op de hoogte te houden van relevante onderwerpen. 

De community richt zich op gebieden als refurbished appliances, lifecycle management, IT asset disposition en wet- en regelgeving. Als lid krijgt u inzicht in ontwikkelingen in de wetgeving, aanbiedingen van andere Circulaire IT-bedrijven en de voordelen van samenwerking in het Circulaire IT-ecosysteem. Deelname aan de community biedt toegang tot informatie, een netwerk van professionals en mogelijkheden om de Circulaire IT-inkomsten van uw bedrijf te laten groeien. LuteijnMedia richt als eerste in Nederland een Circulaire IT community op en bereikt beslissers in de IT en Telecom industrie via hun crossmediale platforms. Door lid te worden van deze community kunt u op de hoogte blijven van de laatste Circulaire IT ontwikkelingen, waardoor uw bedrijf een duurzaam concurrentievoordeel krijgt.

Geïnteresseerd?? Word direct lid. 

Circulaire-IT Community lidmaatschap

De C-IT Community staat open voor alle professionals met een belang in de markt voor circulaire technologie. Kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen staan bovenaan, evenals het in contact brengen van verschillende organisaties voor verdere samenwerking. Word lid van de CIT-community en kom in contact met alle professionals op het gebied van Circulaire-IT.

Basis lidmaatschap
 • – Bedraagt €950 per 12 maanden p.p. 
 • – Toegang tot 3 netwerkevents + 1 introducé
 • – Toegang tot het jaarcongres Circulaire-IT in Nederland 2023 + 1 introducé
 • – Toegang tot bedrijfsgegevens community leden
 • – Uitgebreid bedrijfsprofiel in de Circulaire-IT bedrijvengids op de website www.circulaire-IT.nl 
 • – 1 gratis nieuwsbericht op website www.circulaire-it.nl

Bereik je doelgroep met de printuitgave van ITchannelPRO (5.000 oplage), de C-IT nieuwsbrief (10.000+ abonnees), website bezoekers (15.000+ p/m) , ePapers en social media.

Bezoek drie keer per jaar het exclusieve netwerk event waar professionals op het gebied van Circulaire-IT kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en hun netwerk kunnen uitbreiden.

Bezoek het enige internationale congres in Nederland over terugdringen van IT-Waste en een business platform voor aanbieders van Circulaire producten en diensten. Datum: 14 november 2023

Kom in contact met de pro’s binnen de  markt. Alles draait om kennis delen en vergaren, nieuwe businesspartners ontmoeten, netwerken, bijdragen aan de vermindering van IT-Waste in NL.

Mediamogelijkheden

Wij zetten onze expertise op communicatiegebied en vakkennis van de markt met succes in voor marketing/communicatie ondersteuning voor onze partners. We publiceren onafhankelijke journalistiek over Circulaire-IT in Nederland en bieden zo een context voor fabrikanten en aanbieders van diensten een ideale omgeving om een eigen boodschap te communiceren.

 • Dagelijks nieuws op www.circulaire-it.nl
 • Wekelijkse nieuwsbrief
 • Per kwartaal een ePaper
 • Koppeling met de printuitgave van ITchannelPRO, doorplaatsing op www.circulaire-it.nl

Netwerkevents

Circulaire-IT organiseert kleinschalige events waar professionals op het gebied van circulaire ICT kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en hun netwerk kunnen uitbreiden. Tijdens de events zullen ook sprekers uit alle hoeken van de markttrends duiden en inzichten delen. Thema’s als partnerschappen, technologie en regelgeving komen tijdens deze presentaties uitvoerig aan bod.

 • Locatie: Landgoed Zonheuvel Doorn, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn  
 • Opzet: middag event, ontvangst, netwerken, sprekers, pauze/ netwerken, sprekersronde, netwerken tijdens de borrel.
 • Toegang: Enkel op uitnodiging of als lid van de Community Circulaire-IT.

Eerstvolgende events:

 • – 19 september – community netwerk meeting #3AANMELDEN
 • – 14 november – Jaarcongres Circulaire-IT – AANMELDEN

Jaarcongres Circulaire-IT Nederland 2023

Op 14 november 2023 zal het tweede Jaarcongres Circulaire-IT in Nederland plaatsvinden. Op deze fysieke eendaagse internationale conferentie worden de nieuwste Circulaire IT en refurbisht producten en diensten en bedrijven onder de aandacht gebracht, en worden wet- en regelgeving en trends besproken.

Het Circulaire-IT Jaarcongres is het eerste en enige internationale congres in Nederland die het terugdringen van IT-Waste aankaart en die een business platform creëert voor aanbieders van Circulaire producten en diensten. Het uitgebreide programma van toonaangevende sprekers is inspirerend voor iedereen die bedrijfsmatig aan duurzaamheidsdoelstellingen wil werken. U ontmoet er toekomstige kennis- en businesspartners.

 • Datum: 14 november 2023
 • Locatie: 
 • Tijd: 09.00 – 18.00 uur
 • Programma: De dagplanning wordt later bekend gemaakt.
 • Toegang: entree €350 per persoon of als betaald lid van de community Circulaire-IT

Circulaire-IT Community sponsoren en leden

Maak kennis met alle deelnemers binnen de Circulaire-IT community.

Platinum

Goud

Zilver

Brons

Algemeen lid

Aanmeldformulier Community Circulaire-IT