Adverteren en contentmarketing

Je bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij je doelgroep?

Circulaire-IT is het kennisplatform voor managers en professionals werkzaam in de Telecom- en IT. Ook is dit platform de ontmoetingsplaats voor bedrijven, die actief zijn op het gebied van Circulaire-IT in Nederland en België. Met het bereik van LuteijnMedia wordt de telecom en IT branche bereikt, waaronder veel bedrijven die actief zijn in de Circulaire-IT.

Circulaire-IT verbindt bedrijven in de Circulaire-IT met elkaar en met hun afnemers in de ICT branche en houdt deze doelgroepen op de hoogte van wat er speelt in de Circulaire-IT, zowel op het gebied van producten en diensten van aanbieders, als wet- en regelgeving, succesvolle duurzame initiatieven en meer.

Met 25.000 volgers op LinkedIn in combinatie met het bereik van het magazine (oplage 5.500) ITchannelPRO waar een apart katern is opgenomen voor nieuws, innovaties op het gebied van Circulaire-IT, maar ook  deze website, de wekelijkse nieuwsbrief én de community die in 2022 van start is gegaan, heeft dit platform een groot bereik in Nederland en België.

Alle content wordt crossmediaal gedeeld. Redactionele artikelen uit ons magazine plaatsen we na publicatie op de website, in de nieuwsbrief en op de LinkedIn. Hiermee zorgen wij dat je bedrijf en content langere tijd zichtbaar is op meerdere platforms. Adverteren is mogelijk in het magazine en/of op de website.

Meer weten?

Bekijk de mediakit met meer informatie over het platform, de doelgroep, het bereik, de tarieven en de planning van 2022.

Of neem contact op met Eric Luteijn bereikbaar op +31 635 510 690 / eric@luteijnmedia.nl  en bespreek de mogelijkheden.

 

LuteijnMedia BV
Varenmeent 5
1218 AN Hilversum
The Netherlands

+31 35 204 1000 
info@circulaire-it.nl

Commercie en redactie
Eric Luteijn

eric@luteijnmedia.nl
+31 653 510 690

Algemeen en traffic
Ingrid van Bijsterveld
1218 AN Hilversum

ingrid@luteijnmedia.nl
+31 658 965 784
Redactieteam
redactie@circulaire-it.nl

Michiel van Blommestein
Rashid Niamat

Circulaire-IT Vacatures