Over Circulaire-IT

Circulaire-IT is een platform én community voor professionals op het gebied van Circulaire-IT in het IT-kanaal, zakelijke eindgebruikers en overheden. Het platform en vooral de community beogen bij te dragen om het Nederlandse bedrijfsleven op de hoogte te brengen – en te houden – over actuele en relevante onderwerpen. Onderwerpen als refurbished apparaten, lifecycle management, ITAD en wet- en regelgeving staan hierbij centraal. De CIT-community is uniek in Nederland als het gaat om focus en doelstelling rond Circulaire-IT.

Het platform

Het gratis te gebruiken platform Circulaire-IT informeert: 1. het volledige ecosysteem van aanbieders van Circulaire-IT-producten en diensten 2. IT fabrikanten, distributeurs, IT resellers en dienstverleners (tussenhandel) 3. B2B eindgebruikers met een focus op Circulaire-IT en het terugdringen van eWaste en 4. Overheden, functionarissen met een focus op Circulaire-IT/ eWaste terugdringen over nieuws en ontwikkelingen uit het veld. Met een kritische kijk en journalistieke benadering bieden we onze lezers relevante ‘need to know’ informatie en fungeert zoals kennisplatform voor de doelgroep. Met relevante content als achtergrond, interviews en opinie van deskundigen en branchespelers biedt Circulaire-IT de diepgang die de doelgroep verwacht. Het platform vormt de basis van de community en is voor iedereen te gebruiken.

We werken vanuit verschillende segmenten, waaronder refurbished producten, lifecycle management, ITAD en recycling, en groene IT en goede doelen.

ePaper

Circulaire-IT ePaper verschijnt 4x per jaar wordt gericht gedeeld met het ICT channel. Klikgedrag wordt geregistreerd in het CRM voor leadgeneratie.

De focus op het in kaart brengen van het complete ecosysteem rond de dienstverlening en de productgroep. Welke kansen biedt het voor het distributiekanaal? 

Media

We publiceren met onafhankelijke journalistiek over Circulaire-IT in Nederland en bieden zo een context voor fabrikanten en aanbieders van diensten een ideale omgeving om een eigen boodschap te communiceren.

  • Dagelijks nieuws op www.circulaire-it.nl
  • Wekelijkse nieuwsbrief
  • Doorplaatsing op social media
  • Per kwartaal een ePaper
  • Koppeling met de printuitgave van ITchannelPRO, doorplaatsing op www.circulaire-it.nl

Community

Kennisdelen, kennis vergaren, nieuwe businesspartners ontmoeten, netwerken, bijdragen aan de vermindering van IT-Waste in Nederland. De kern van de Circulaire-IT Community.

  • Gratis toegang tot 3 netwerkevents

  • Gratis toegang tot het jaarcongres Circulaire-IT in Nederland

  • Toegang bedrijfsgegevens community leden

  • Uitgebreid bedrijfsprofiel op website Circulaire-IT bij de bedrijfsgids

  • Gratis publicatie (nieuws of achtergrond item) op website www.circulaire-it.nl

Congres

Het enige internationale congres in Nederland over terugdringen van IT-Waste en een business platform voor aanbieders van Circulaire producten en diensten. Het uitgebreide programma van toonaangevende sprekers is inspirerend voor iedereen die bedrijfsmatig aan duurzaamheidsdoelstellingen wil werken. Je ontmoet er toekomstige kennis- en businesspartners.

Datum: 15 november 2023
Locatie: ..
Tijd: 09.00 – 18.00 uur
Programma: Een dagplanning met e nadruk op nationale en internationale inspirerende presentaties, zowel onafhankelijke als gesponsorde sprekers.

Toegang: entree €350 per persoon of als betaald lid van de community Circulaire-IT

 

Circulaire-IT Vacatures