Evenement

SNiC: SustainabilIT

27-11-2024
09:00 - 17:00

Op 27 november vindt het congres SustainabilIT plaats in het Spant in Bussum.

Het event wordt georganiseerd door SNiC. SNiC, kort voor “National Informatics Congress Foundation”, werd opgericht in december 2004 en bestaat uit tien aangesloten studentenverenigingen verspreid over zeven steden. Het primaire doel van de stichting is het leggen van contacten tussen studenten en bedrijven.

Studievereniging VIA

Jaarlijks organiseert SNiC een congres over een informatica gerelateerd onderwerp, gepresenteerd door één van de aangesloten studentenverenigingen. In november 2024 is studievereniging VIA, die studenten informatiekunde en informatica aan de Universiteit van Amsterdam vertegenwoordigt, gastheer van de conferentie. Het evenement trekt meer dan 850 enthousiaste bachelor- en masterstudenten gespecialiseerd in (Technische) Informatica, Informatiekunde en Kunstmatige Intelligentie uit het hele land.

De conferentie, die in de loop der jaren een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt, dient als platform voor boeiende presentaties door sprekers uit zowel de industrie als de academische wereld. Studenten worden aangemoedigd om specifieke onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te verkennen, met als doel kritisch denken te inspireren.

Meer informatie over het evenement volgt.

Vacatures