Evenement

19e Jaarlijkse RLA EMEA Summit

18-06-2024 - 19-06-2024
08:00 - 17:00

Op 18 en 19 juni 2024 vindt het 19e EMEA Summit van de Reverse Logistics Association (RLA) plaats in Amsterdam, met sprekers van grote bedrijven die hun ervaringen en kennis delen.

Het anderhalve dag durende event biedt deelnemers de mogelijkheid om te profiteren van een verscheidenheid aan niet-promotionele sprekers die presentaties geven over Reverse Logistics case-studies, beste praktijken en aanvullende educatieve inhoud.

Netwerken

Er zijn voldoende kansen om elkaar te ontmoeten en te netwerken tussen de presentaties en paneldiscussies met andere Reverse Logistics-professionals van over de hele wereld die dit evenement bijwonen. Het vindt plaats in het Marriot Hotel in Amsterdam. De RLA EMEA Summit wordt opgeluisterd door presentaties van vertegenwoordigers van grote voornamelijk Amerikaanse bedrijven waarin ze hun expertise en ervaring delen op het gebied van omgekeerde logistiek, waaronder de inname en opnieuw in de markt zetten van gebruikte ICT-apparaten.

De RLA is de enige branchevertegenwoordiger voor retourzendingen en andere omgekeerde logistieke processen wereldwijd. Onder de leden van de RLA bevinden zich retailers, ITAD-bedrijven en verwerkers van gebruikte IT-apparatuur.

Vacatures