Compliant en veilig met Microsoft Teams

digitaal dossier | MS Teams

Gedreven door ondernemerschap, innovatie en hoge kwaliteitseisen, ondersteunt CyberTwice wereldwijd Microsoft Teams-gebruikers in financiële instellingen, gezondheids-zorgorganisaties, overheden en andere bedrijfstakken. 

“Bedrijven kunnen op een efficiënte en betaalbare manier voldoen aan regelgeving met onze Azure en Teams-gebaseerde recording, analytics en safety-oplossingen”, vertelt Lex de Gier, verantwoordelijk voor business development en marketing bij CyberTwice. “Attest, CybeReplay en CyberGate zijn hier goede voorbeelden van.” 

Attest 

CyberTwice ATTEST is een vierde generatie Collaboration Compliance Recording-oplossing in de Azure Cloud, binnen CyberTwice zelf ontworpen en ontwikkeld zonder componenten van derden. ATTEST ondersteunt de opname van spraak, chat, video en vergaderingen in Microsoft Teams van alle Teams clients en devices. Azure Blob Storage, Microsofts schaalbare oplossing voor cloudopslag, is een integraal onderdeel van ATTEST om opnames namens de eindgebruiker tijdelijk versleuteld te bufferen (bijvoorbeeld twee, drie dagen) of voor een langere periode versleuteld (maanden, jaren) op te slaan. Daarnaast maakt Azure Blob het eenvoudig om de opslagcapaciteit (G / T / P Bytes) op te schalen. ATTEST heeft de beveiligingsnormen van Azure integraal overgenomen en elk gesprek (spraak en video) wordt versleuteld met een unieke data-encryptiesleutel en decodering is alleen mogelijk door de klant. 

CybeReplay 

Met CyberTwice ATTEST is het mogelijk om peer-to peer conversaties, groepsinteracties en gedeelde informatie in Microsoft Teams volledig betrouwbaar en veilig vast te leggen. Met de CybeReplay-app als onderdeel van Microsoft Teams is het mogelijk om de met ATTEST gemaakte en in de Azure Blob opgeslagen recordings gemakkelijk te doorzoeken. Deze zijn direct beschikbaar voor kwaliteitsmonitoring, afstemming, compliance-bewijs, business intelligence en analyse. Diverse search- en replay-opties en verscheidene rapportages en dashboards bieden inzicht in niet-naleving. En het is mogelijk in te zoomen om de antwoorden te vinden die nodig zijn. Optioneel kan via een API CybeReplay geïntegreerd worden met Azure Cognitive Services voor uiteenlopende analytics-taken door middel van spraak- en video-analyse. 

CyberGate 

Met de CyberGate Application Server is het nu mogelijk een SIP H264 video-deurintercom te verbinden met Microsoft Teams. Gebruikers van Microsoft Teams kunnen inkomende intercomoproepen beantwoorden – met 2-weg audio en live video – op de Teams-desktopclient, Teams-bureautelefoon of Teams smartphone-app en de deur openen voor bezoekers. Veiligheid is waar het om gaat bij CyberGate, kijk wie er voor de deur, poort en/of slagboom staat en communiceer direct vanuit Teams met de gast voordat toegang wordt verleend. De applicatie verhoogt de efficiëntie en bespaart mogelijk kosten omdat oproepen / toegangsverzoeken van één of meerdere intercoms kunnen worden doorgestuurd. Inclusief video naar iedereen of naar toegewezen Microsoft Teams-gebruikers binnen het bedrijf. Bovendien zal de klant- gastervaring worden verbeterd omdat ze persoonlijk worden begroet (afhankelijk van de opzet van de intercom-Teams-integratie). Uiteraard kunnen de conversaties via CyberGate opgeslagen worden in ATTEST. Optioneel kan de integratie met Azure Face geïmplementeerd worden voor geavanceerde gezichtsherkenning. Voor ieder bedrijf dat Microsoft Teams gebruikt en (video) toegangscontrole nodig heeft bij de deur, poort en/of slagboom is CyberGate een ideale oplossing. 

‘Bedrijven kunnen op een efficiënte en betaalbare manier voldoen aan regelgeving met onze Azure en Teams-gebaseerde recording, analytics en safety-oplossingen’

De CyberTwice add-on-applicaties voor Microsoft Teams zijn via de “Get it Now” functie direct verkrijgbaar in Microsoft Appsource als wel in de Azure Marketplace.

Circulaire-IT Vacatures