Evenement

SERI Electronics Sustainability Summit

22-10-2024 - 24-10-2024
08:00 - 17:00

In een tijd waarin de duurzaamheid van onze planeet afhangt van innovatie en samenwerking, staat de Electronics Sustainability Summit (eSummit) als een knooppunt voor verandering. Elektronica zijn alomtegenwoordig in ons leven, zowel thuis als op het werk, maar we moeten deze relatie duurzaam maken.

Voor ons betekent dit dat we kunnen genieten van alle voordelen die elektronica biedt, zonder het heden of de toekomst op te offeren.

Het eSummit brengt de slimste geesten en de meest vooruitstrevende bedrijven samen om dit ambitieuze doel te bereiken. Ongeacht waar je je bevindt in de levenscyclus van elektronica – of je nu een bedrijf bent dat elektronica gebruikt, een fabrikant, productontwerper, detailhandelaar, reparateur of refurbisher, beleidsmaker, academicus of recycler – het eSummit biedt een ongeëvenaard platform voor leren, delen en netwerken. Dat komt omdat iedereen een rol te spelen heeft in het duurzaam maken van elektronica, en de kracht van samenwerking is exponentieel.

Bezoek het event

Duik in het verleden, heden en de toekomst van elektronica duurzaamheid op het eSummit. Meer dan een typische industrieconferentie, biedt dit vooruitstrevende en innovatieve evenement echte kansen om impactvolle vooruitgang te boeken binnen je organisatie en daarbuiten, ongeacht je functietitel of verantwoordelijkheid.

Exposanten

Een stand op het eSummit is meer dan alleen een promotieplek — het is een platform voor educatie, betrokkenheid en innovatie. Als gewaardeerde exposant krijg je de unieke kans om een breed publiek te informeren over je producten en diensten, terwijl je de deelnemers betrekt met je kennis van best practices, leermogelijkheden en baanbrekende oplossingen die een groeiende cultuur van duurzaamheid bevorderen.

Sponsoring

Bied je steun en verhoog je merkbekendheid door het sponsoren van de Electronics Sustainability Summit, waar je toewijding aan duurzaamheid schittert naast onze missie. Als sponsor krijg je niet alleen zichtbaarheid; je logo op het eSummit geeft blijk van je toewijding aan het bevorderen van een duurzame toekomst voor elektronica. We zijn enthousiast om merken die onze visie en waarden delen te verheffen voor alle eSummit deelnemers.

Vacatures