Evenement

European Broker Meeting 2024

10-10-2024 - 11-10-2024
09:00 - 20:00

De European Broker Meeting is de toonaangevende bijeenkomst voor de IT-handelsindustrie, waarbij in 2024 1000 handelaren worden verwacht.

Het event biedt Computer Brokers, Traders, IT Groothandelaars en Refurbishers de mogelijkheid om nieuwe en bestaande klanten en leveranciers op één plek te ontmoeten. De European Broker Meeting staat open voor alle bedrijven die handelen in Desktops, Laptops, Tablets, Servers, Printers, Mobiele Telefoons, Netwerkapparatuur en POS-apparatuur.

Verbinden van leiders in de branche

Al 20 jaar is de European Broker Meeting dé plek voor netwerken, zaken doen en entertainment binnen de IT-handelsindustrie. Onze deelnemers zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in desktops, laptops, tablets, servers, printers, mobiele telefoons, netwerkapparatuur en POS-apparatuur.

Netwerklocaties van topklasse

Elk jaar brengt de European Broker Meeting de IT-handelsindustrie samen op verschillende locaties in Europa. Van Nederland tot Griekenland, wij bieden alleen de beste locaties! Bij onze evenementenlocaties bieden we meerdere gebieden waar deelnemers kunnen netwerken en socializen. Daarnaast hebben we ook ruimtes waar tafels gereserveerd kunnen worden voor vergaderingen.

Ruimte voor entertainment

De European Broker Meeting richt zich niet alleen op zaken, maar er is ook ruimte voor entertainment en ontspanning. Tijdens het evenement organiseren we geweldige feesten waar collega’s en branchegenoten kunnen ontspannen en samen genieten.

Onderdeel van The Broker Site

De European Broker Meeting is alleen toegankelijk voor leden van The Broker Site. Dit is om ervoor te zorgen dat de bedrijven die het evenement bijwonen betrouwbaar zijn. Al 25 jaar is The Broker Site de B2B-marktplaats voor het kopen en verkopen van nieuwe, gebruikte en gereviseerde hardware!

Vacatures