Evenement

IT4Kids Gala 2024

28-09-2024
18:00 - 23:00

Het jaarlijkse gala van IT4Kids vindt dit jaar plaats op 28 september in Studio 21 in Hilversum en heeft als thema Welcome to the Club.

Het IT4Kids gala moet volgens het goede doel niet alleen de glans van het heden vieren. Het gaat vooral ook om de belofte van een stralende toekomst voor fysiek en/of financieel kwetsbare kinderen in Nederland.

IT4Kids gala voor Skills4Life

De benefietavond staat volgens IT4Kids voor plezier, onvergetelijke momenten, spectaculait entertainment en waardevolle netwerkmomenten. Zoals altijd is het hoofddoel om kinderen een sportkans te schenken, waardoor ze hun #skills4life beter kunnen ontwikkelen. Afgelopen jaar haalde het IT4Kids een recordbedrag op.

IT4Kids Gala: Welcome to the Club

Het IT4Kids gala bestaat uit de ontvangst, het gala zelf met veiling en een afterparty. De presentator van de avond is Xander de Buisonjé. Hij verzorgt ook het slototreden. De veiling is in handen van Laurien Schroeder-Hessels. De organisatie maakt meer acts bekend naarmate de datum nadert.

IT4Kids heeft een informatie- en registratiewebsite beschikbaar gemaakt. Daar zijn ook overnachtingsmogelijkheden en tafelreserveringen te vinden. “Wij zijn ook op zoek naar bijzondere (online)veilingitems”, zo laat IT4Kids weten. “Het zou heel fijn zijn als jij of mensen uit je netwerk ons hierbij kunnen helpen.” Voor vragen kunnen geïntereseerden terecht bij evelyn.kleij@it4kids.com.

Vacatures