Wilco van Bezooijen nieuwe CCO Circular IT Group

Wilco van Bezooijen is per direct aangesteld als de nieuwe CCO van de Circular IT Group. Hij verlaat Xerox na 10 jaar.

Als Chief Commercial Officer gaat Wilco een grote rol spelen in de groeiambities van de Circular IT Group. Het laatste jaar heeft de combinatie -oorspronkelijk opgericht door Maxicom IT Distribution en Aliter Networks- een groot aantal overnames gedaan, met als doel de grootste partij te worden op het gebied van circulaire ICT.

Uitbreiding

De groep bedient ondertussen meer dan tienduizend B2B-klanten wereldwijd en biedt een volledig IT-hardware producten portfolio aan van IT-infrastructuur tot werkplek en mobiliteitsapparatuur. De groep heeft momenteel kantoren en magazijnen in Zoetermeer, Amersfoort, Almere, Amsterdam, Nieuwegein, Allerod (Denemarken), Mechelen (België) en Singapore en telt ca. 240 FTE. Naast Maxicom en Aliter maken ook NEG Group, IRENT, TellusRem, CTG Circular en emXcore deel uit van de groep.

“Na een geweldige reis die 10 jaar duurde, is het tijd om een nieuwe bestemming aan te doen en zal ik per 28 februari Xerox en Veenman gaan verlaten”, schrijft Wilco op zijn Linkedin. “Ik heb geweldige ervaringen opgedaan en dito mensen leren kennen. We hebben als team mooie successen weten te boeken en ondanks alle tegenwind in de laatste jaren door Covid en de wereldwijde supply chain crisis, die ook ons als bedrijf issues gaf, hebben we super resultaten geboekt waarbij we in 2022 zelfs als beste operating company van de gehele Xerox Group in EMEA zijn uitgeroepen. Niets dan lof en dank voor het Nederlandse Xerox/Veenman team, grote klasse!”

Mobiele versie afsluiten