Wieger Deknatel naar TP Vision

TP Vision heeft Wieger Deknatel aangesteld als AVA (Audio Video Accessories) Lead Europe. Wieger komt over van The Circular IT Group.

Wieger DeknatelBij Circular IT Group was Wieger ESG Manager. Na iets minder dan een jaar gaat hij bij TP Vision aan de slag als eindverantwoordelijke voor de business voor de producten rond audio, video en accessoires in heel Europa. Een brede rol, maar wel eentje die zijn expertise op duurzaamheidsgebied volledig dekt.

Duurzame ontwikkeling

TP Vision is immers ook gebonden aan nieuwe EU-richtlijnen rond ecodesign, duurzaamheid en CSRD-rapportage. Wieger verruilt zodoende een adviserende rol voor een beleidsmakende rol. “Ik neem de leiderschap op me over de groei van Philips en AOC Audio, Hoofdtelefoons en Accessoires-productcategorieën, in samenwerking met onze distributiepartners”, schrijft Wieger op zijn LinkedIn. “Ik ben dankbaar voor deze mogelijkheid om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de business, in samenspraak met de duurzaamheidsdoelen die in Europa zijn vastgesteld.”

Wieger Deknatel brengt ruim dertig jaar aan internationale ervaring mee in Sales, Business Development, Consultancy en ESG. Voor zijn tijd bij de Circular IT Group werkte Wieger bij Trust. Daarvoor heeft hij bij onder meer Philips, TCL en Gibson Innovations gewerkt. Op regelmatige basis heeft Wieger zijn ervaringen gedeeld met Circulaire-IT.nl in interviews en tijdens events. Hij is ook lid van de Raad van Advies voor Circulaire-IT.nl

Mobiele versie afsluiten