Wieger Deknatel en Erwin van der Valk aan de slag bij Circular IT Group

De Circular IT Group heeft Wieger Deknatel als ESG Manager en Erwin van der Valk als Marketing Manager aangesteld.

Binnen de groep zal Wieger, die overkomt van Trust, de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het ESG-beleid. Erwin wordt verantwoordelijk voor de marketing binnen de groep.

Het aantrekken van Wieger en Erwin moet de Circular IT Group verder versterken na de eerdere komst van onder andere Maarten de Roos als CEO, Wilco van Bezooijen van als CCO en Gijsbert Geerders als COO.

Ervaring

Wieger brengt ruim dertig jaar aan internationale ervaring mee in Sales, Business Development, Consultancy en ESG bij onder andere Philips, Trust, TCL en Gibson Innovations. Met het aantrekken van Erwin wordt ruim zevenentwintig jaar aan ervaring in internationale marketing en sales bij onder andere Samsung, Libertel Vodafone, Dutchtone/Orange, OnePlus en Xiaomi omarmt. Met het versterken van de organisatie zal de Circular IT Group nog sneller in staat zijn om nieuwe proposities naar de markt te brengen, zo laat de organisatie weten.

Als ESG-manager is Wieger vastberaden om een nieuwe standaard te zetten; “Als Circular IT Group zijn we vanzelfsprekend nu al in staat om een sterk portfolio aan toonaangevende oplossingen te bieden. Als ESG-manager ligt er een glasheldere ambitie om het portfolio samen met marketing verder uit te bouwen met proposities, die bijdragen aan het verduurzamen van de IT-omgeving van onze klanten en tegelijkertijd te waarborgen dat de eindgebruiker altijd weet wat de besparing is dankzij het reduceren, het hergebruiken en recyclen.

Voor marketing heeft Erwin een heldere missie; “IT circulair maken” en dit niet alleen voor de meer dan 10.000 zakelijke klanten die de leden van de Circular IT Group wereldwijd al bedienen. De Circular IT Group is al gespecialiseerd in circulaire IT-oplossingen gericht op het verlengen van de levensduur van IT-hardware op een kosten-efficiënte wijze en het portfolio aan oplossingen zal snel worden uitgebreid met nieuwe proposities, zodat er altijd een financieel aantrekkelijke circulaire oplossing mogelijk is voor nieuwe en gebruikte IT-hardware.

Mobiele versie afsluiten