Week van de Circulaire Economie: nu ook met award voor ketensamenwerking

De Week van de Circulaire Economie vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 16 maart, en aanmelden kan tot 16 februari.

De Week van de Circulaire Economie is volgens de organisatie Versnellingshuis – Nederland Circulair! het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor en door circulaire ondernemers. Tijdens de week worden presentaties gegeven en openen bedrijven hun deuren voor rondleidingen en workshops. Tijdens de Week van de Circulaire Economie kun je bij circulaire organisaties, bedrijven en hubs door het hele land kennis en inspiratie opdoen over circulair ondernemen.

Circular Awards

De meest innovatieve projecten en producten van ondernemingen en overheden maken kans op de Circular Awards, die op donderdag 14 maart worden uitgereikt. Het gaat volgens het Versnellingshuis om initiatieven die laten zien wat de circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Ook wordt de Circular Hero van 2024 bekendgemaakt.

De uitreiking van de Circular Awards 2024 vindt plaats op tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie in Nijmegen. De categorieën zijn De Circular Award Business voor bedrijven, De Circular Award Public voor (semi-)publieke instellingen, De Circular Hero -een individu die een significante bijdrage heeft geleverd aan de circulaire economie- en de nieuwe Circular Chain Award voor ketensamenwerkingen. Aanmelden voor nominaties kan hier tot 25 januari.

Mobiele versie afsluiten