Trust produceert muis uit 83 procent recycled materiaal

Trust zet door met zijn duurzaamheidskoers en brengt een muis uit die voor 83 procent is vervaardigd uit gerecycled plastic, en daarbovenop wordt de B2B-garantie uitgebreid.

De compacte TM-201 draadloze muis van Trust is de opvolger van de TM-200, een instapmodel. Naast dat de nieuwe variant voor een groot deel uit hergebruikt plastic is vervaardigd, wordt het verpakt in volledig plasticvrije FSC-gecertificeerde verpakking. Ook wordt hij geleverd met een energiezuinige chipset en aan/uit-schakelaar voor extra energiebesparing en een extra lange levensduur van de batterij -tot 12 maanden- zodat gebruikers productiever en milieuvriendelijker kunnen werken.

Verdere kenmerken van de TM-201 compacte draadloze muis zijn

De TM-201 is nu te koop voor €10,99 en is een nieuw betaalbaar groen product in het B2B-assortiment van Trust. De muis valt ook onder een nieuwe garantie op alle exclusieve B2B-producten die vanaf januari 2023 worden aangeschaft. “Deze nieuwe garantie is een verdere stap in het benadrukken van Trust’s geloof in de hoge kwaliteit van haar producten”, aldus Trust. “Deze garantie geldt niet alleen voor bestaande producten in het exclusieve B2B-assortiment, dat een aantal onmisbare accessoires bevat voor een productieve werkervaring, maar ook voor nieuwe, milieuvriendelijkere opties.” Het volledige assortiment met 3 jaar garantie bestaat uit de volgende modellen: TM-101, TM-201, TK-150, TKM-250, TKM-350, HS-200, HS-250, TW-200, TW-250, TW-350.

Mobiele versie afsluiten