Trust krijgt Gold EcoVadis medaille

Trust, leverancier van digitale accessoires voor de Gaming en Home & Office markt, heeft een Gold EcoVadis medaille heeft ontvangen.

EcoVadis wordt volgens de leverancier beschouwd als ‘s werelds meest betrouwbare leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven. EcoVadis beoordeelt wereldwijd organisaties in alle sectoren op een aantal gebieden die cruciaal zijn voor het bereiken van duurzame doelen, waaronder milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. De organisatie erkent in het bijzonder de praktijken van Trust op het gebied van milieu en arbeid, en mensenrechten. Met de Gold-onderscheiding behoort Trust volgens EcoVadis tot de top 5 procent van meest duurzame bedrijven in hun branche.

Nog niet klaar

“Hoewel de gouden medaille een fantastische prestatie is, is dit niet het einde van onze reis om het milieu te beschermen en tegelijkertijd consumenten te blijven voorzien van producten die ze kennen, waar ze van houden en die ze vertrouwen”, schrijft Trust op haar LinkedIn. “We willen onze voetafdruk blijven verkleinen waar we kunnen – dit zal gebeuren via een aantal op stapel staande duurzame projecten, samen met een aanhoudende focus op het inspireren van andere bedrijven en partners om met ons samen te werken op een manier die eerlijk is voor mensen en de planeet.”

Mobiele versie afsluiten