Trust brengt uit gerecycled plastic geproduceerde draagaccessoires

Trust heeft de Avana laptoprugzak en de Lisboa laptoprugzak, draagtas en laptophoezen uit die zijn vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen.

De Avana- en Lisboa laptoprugzakken zijn beiden geschikt voor 16″ laptops. Gemaakt met stof van twaalf gerecyclede PET-flessen heeft de Lisboa een ruim 23L gevoerd binnenvak, drie ruime compartimenten met meerdere vakken en een verborgen buitenvak om waardevolle spullen op te bergen. De Avana, gemaakt met elf gerecyclede PET-flessen, heeft een capaciteit van 20L, een ritssluiting aan de voorkant en een zijvak voor een waterfles. Beide zijn volgens Trust schokbestendig, weerbestendig en hebben verstelbare banden. Ze bieden volgens de producent een comfortabele manier om alles mee te nemen wat nodig is voor een productieve werkdag, woon-werkverkeer of reizen.

Lisboa

Met meerdere draagopties is de Lisboa laptopdraagtas gemaakt voor het dragen en het onderweg beschermen van een 16-inch laptop. Met een handvat, een verwijderbare, verstelbare en gevoerde schouderband, en handige trolleyriem is de Lisboa laptopdraagtas eenvoudig mee te nemen naar en van kantoor, in het openbaar vervoer en tijdens zakenreizen.

Tenslotte bieden de Lisboa laptophoezen, beschikbaar voor zowel 16″ als 13″ laptops, eenvoud op zijn best. Slank en stijlvol glijden ze gemakkelijk in een koffer of tas en beschermen laptops tegen krassen en stoten dankzij hun gevoerde, schokabsorberende interieur.

Variërend van drie gerecyclede PET-flessen (voor de 13-inch hoes) tot twaalf gerecyclede PET-flessen (voor de Lisboa-rugzak), zijn al deze tassen volgens Trust duurzaam en geschikt voor allerlei reisbehoeften.

De Avana laptoprugzak is verkrijgbaar voor €39,99, de Lisboa laptoprugzak voor €39,99, de Lisboa draagtas voor €29,99 en de Lisboa 16-inch en 13-inch laptophoezen voor respectievelijk €19,99 en €17,99. De Lisboa laptoprugzak, Lisboa draagtas en Lisboa 16-inch laptophoes zijn ook in het groen verkrijgbaar.

Mobiele versie afsluiten