The Broker Meeting 2023 op helft aantal aanmeldingen

The Broker Meeting 2023 zit ondertussen op vijfhonderd aanmeldingen, zo meldt organisator en oprichter van The Broker Site Mario Biemans aan Circulair-IT.nl.

Dat is ongeveer de helft van het beoogde deelnemersaantal voor het event dat op 5 en 6 oktober plaatsvindt in het Hilton Malta. Na de 800 aanwezigen van afgelopen jaar in Athene, verwacht The Broker Site dat er dit jaar 1000 professionals erbij zullen zijn uit alle hoeken van de wereld. De registratie is nog steeds geopend en bedrijven kunnen zich nu inschrijven via de website. Tot en met 1 juli geldt een korting van 100 euro per deelnemer.

Handel in hardware

De European Broker Meeting (EBM) is de grootste Europese bijeenkomst voor de handel in gebruikte hardware. Ieder jaar komen computer Brokers, traders, ITAD-leveranciers, IT-groothandelaren en refurbishers op de EBM samen om nieuwe en bestaande klanten en te ontmoeten. De EBM, georganiseerd door The Broker Site, staat open voor alle bedrijven die gebruikte of nieuwe desktops, laptops, servers, printers, mobiele telefoons, netwerkapparatuur en POS-apparatuur verhandelen.

Mobiele versie afsluiten