Sustainability Tour MWC maakt programma bekend

De Sustainability Tour, georganiseerd door WayToSustain, Ecosystem Services, Circulaire-IT en de NCDD, heeft het volledige programma bekend gemaakt.

Tijdens de tour staat het thema ‘Future First’ centraal en richt zich op de cruciale samenwerking tussen landen, branches, technologische mogelijkheden en gemeenschappen om gezamenlijk de toekomst vorm te geven. Duurzaamheid en circulariteit staan volgens de organisatoren, waar Circulaire-IT er een van is, hoog op de agenda. ICT-oplossingen zijn essentieel voor het tegengaan van klimaatverandering en dragen tegelijk bij aan de milieubelasting.

Tijdens onze Sustainability Tour krijgt u inzicht in de toekomstige rol van telecomoperators, ICT-aanbieders, producenten en technologische innovaties in het verduurzamen van de ICT-wereld. Deelnemers worden in contact gebracht met innovatieve Nederlandse en internationale bedrijven en overheden, die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Het biedt daarmee een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis uit te wisselen en informeel in gesprek te gaan met professionals uit diverse sectoren.

Maandag 26 februari:

Ochtend:

Middag: 

Avond:

Dinsdag 27 februari:

Ochtend:

Middag :

Woensdag 28 februari:

Ochtend

Middag: 

Avond:

Voor deelname aan de tour kunt u contact opnemen met:

Mark Beermann:mark@ecosystemservices.nl 

En wilt meer weten over de ‘Sustainability Tour’, neemt u dan contact op met Tieneke Breemhaar. tieneke@waytosustain.nl

Mobiele versie afsluiten