Shyft Global Services neemt Amerikaanse refurbisher Cokeva over

Shyft Global Services, onderdeel van TD SYNNEX, heeft Cokeva, Inc. overgenomen. Dat Amerikaanse bedrijf levert reparatie- en refurbisheddiensten en supply chain-oplossingen.

Het is lifecycle service provider Shyft Global Services vooral te doen om de 220.000 vierkante meter grote faciliteit in Roseville, Californië. Die locatie is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 voor Kwaliteitsmanagementsystemen en beschikt over een cleanroom volgens de ISO 5/Class 100-normen. Shyft heeft al dergelijke gecertificeerde faciliteiten in Ohio, Warschau, Tiel en Singapore. Maar ook de dienstverlening kan worden uitgebreid.
Cokeva biedt diensten voor complexe IT-reparaties. Het bedrijf heeft volgens Shyft Global Services een lange staat van dienst in het overtreffen van klanttevredenheidsnormen en fungeert als supply chain-partner voor originele apparatuurfabrikanten (OEM’s).

Voorkeurspartner

“De overname biedt onze klanten de kans om gebruik te maken van een breder scala aan end-to-end technologiediensten,” aldus Ron Brinckerhoff, Senior Vice President van Shyft. “Met meer dan 200 hoogopgeleide reparatie-experts, technische middelen en een extra wereldklasse faciliteit in ons portfolio, zullen zowel Shyft- als Cokeva-klanten aanzienlijke voordelen ervaren.”

“Bij het maken van deze strategische beslissing voor Cokeva wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt voor zowel onze medewerkers als onze klanten,” zegt Ann Nguyen, CEO van Cokeva. “De uitgebreide servicecapaciteiten van Shyft – op het gebied van reparatie en technologielevenscyclusdiensten – en hun toewijding aan klantenservice zijn veelbelovende signalen voor zowel de werknemers als de klanten van Cokeva. We zijn erg trots op wat ons team de afgelopen 30+ jaar heeft bereikt en kijken uit naar de toekomst.”

“Als de voorkeurspartner voor reparatiediensten voor veel OEM’s in IT, telecommunicatie, medische apparaten, retail en andere sectoren, is Shyft goed gepositioneerd om te voldoen aan de eisen van kwaliteit en klantbeleving van vandaag,” voegde Brinckerhoff toe. “Deze overname onderstreept Shyft’s inzet voor wereldwijde duurzaamheid door uitgebreide circulaire economie-capaciteiten en onze toewijding om flexibele en milieubewuste reparatiediensten aan te bieden die technologie-OEM’s helpen hun doelen sneller te bereiken.”

Mobiele versie afsluiten