SERI neemt E-Reuse Conference over en geeft het een nieuwe naam

Het Sustainable Electronics Recycling Initiative (SERI) heeft de E-Reuse Conference overgenomen, welke de naam Electronics Sustainability Summit zal dragen.

De eerste conferentie onder de nieuwe naam vindt plaats van 22 tot en met 24 oktober 2024 in Austin. Het doel is volgens SERI om voort te bouwen op een al belangrijk event in de elektronicasector.

Belanghebbenden

“Wij ondersteunen de E-Reuse Conference al jarenlang”, zegt Corey Dehmey, CEO van SERI. “We zien de Electronics Sustainability Summit als het beste van ERC en breiden het uit om een nog breder publiek aan te trekken, waarbij alle aspecten van de volledige levenscyclus van elektronica, van ontwerp tot reparatie, hergebruik en recycling, worden betrokken. De summit zal een ruimte creëren waar alle verschillende belanghebbenden die essentieel zijn voor het duurzaam maken van elektronica, gezamenlijk kunnen deelnemen, allemaal binnen één evenement.”

Sarah Kim, de organisator van de E-Reuse Conference, blijft een integraal onderdeel van de planning en uitvoering van de Electronics Sustainability Summit. “De afgelopen jaren heb ik het gevoel gehad dat de ERC klaar was voor de volgende grote stap in zijn evolutie, en SERI is de juiste organisatie om de conferentie te helpen uitgroeien tot een nog groter, impactvoller en inclusiever evenement voor onze sector”, aldus Sarah. “We delen een visie voor de top, en ik kan niet wachten om het in oktober tot leven te zien komen.”

Meer informatie over de conferentie en de inhoudsenquête is hier te vinden.

Mobiele versie afsluiten