Circulaire-IT Community netwerkevent: Duurzame IT-projecten bij de overheid

Op 30 mei vindt het volgende Circulaire-IT Community Netwerkevent plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn, met sprekers van onder meer Axians en de Rijksoverheid.

Zij gaan het komende netwerkevent van Circulaire-IT op 30 mei hun licht schijnen over beleid en duurzame projecten.

Edwin van Merriënboer

Edwin van Merriënboer is Directeur en Sustainability Ambassadeur bij IT-dienstverlener Axians. Edwin beschikt over ruim 20 jaar ervaring in ICT in zijn algemeenheid en Data en Analytics in het bijzonder. Hij beschikt over een bachelor in Bedrijfskundige Informatica en een Master in Internationale Marketing. Sinds 2018 is Edwin in de rol van Director verantwoordelijk voor de Data en Analytics divisie van Axians, dat onderdeel uitmaakt van het Franse en beursgenoteerde VINCI. In deze rol is hij verantwoordelijk voor diverse Business Units die actief zijn in Analytics, Internet of Things, Low-Code Development en Applicatie Integratie.

Ook is Edwin onderdeel van het directieteam van Axians en heeft hij sinds 2021 het onderwerp Sustainability in zijn portefeuille. In deze periode heeft hij een verdere passie ontwikkeld voor dit onderwerp en heeft hij dit onderwerp geïntegreerd in het beleid van de gehele organisatie.

Outline van Edwin’s presentatie:

Tieneke Breemhaar

Tieneke Breemhaar zal spreken over de focus van de Werkgroep op het onderwerp Duurzaamheid en Circulariteit en zal ingaan op de uitdagingen waar de overheid voor staat.

Aansluitend houden we een paneldiscussie. Ook deze keer is er ruimte voor korte power-pitches van deelnemers. Het event dat verder vooral in het teken staat van kennisdeling en netwerken. De deelnemerslijst wordt voor iedereen beschikbaar gemaakt.

De netwerkbijeenkomst is bedoeld voor leden van de Circulaire-IT Community. Geïnteresseerden in het onderwerp en een lidmaatschap zijn eenmalig gratis welkom. Overheidsmedewerkers hebben voor dit event gratis toegang.

Het is alweer het vierde Circulaire-IT Community Netwerk Event dat sinds de oprichting van het platform gehouden wordt. Het evenement groeit gestaag en deze bijeenkomst worden rond de 100 professionals verwacht die te maken hebben met circulaire ICT.

Informatie & aanmelden

• Datum: dinsdag 30 mei
• Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn, in de conferentiezaal
• Aanvang: 12:00 inloop
• Einde: 17.00 uur met netwerkborrel
• Route en parkeren (gratis): https://landgoedzonheuvel.nl/contact/routebeschrijving/
• Aanmelden: kan op https://circulaire-it.nl/community/ of via het formulier

Mobiele versie afsluiten