Save the Date: 14 november, Jaarcongres Circulaire-IT 2023

Jaarcongres Circulaire-IT

Op 14 november -nog 8 maanden dus- vindt het tweede Jaarcongres Circulaire-IT plaats. Door het succes heeft deze editie een meer internationale karakter.

Het congres vindt de hele dag plaats en is gericht op iedereen die zich op een professionele manier bezighoudt met circulaire ICT, zowel direct als indirect. Het event is gericht op partners, leveranciers, dienstverleners en (potentiële) eindklanten, en brengt inhoudelijke presentaties en een netwerkmoment met andere partijen binnen hun eigen en andere branches.

Internationaal

Het congres is, net als vorig jaar, gericht op het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen, terwijl marktleiders en experts hun inzichten overbrengen op de bezoekers.

Omdat circulaire ICT een overduidelijk internationaal karakter heeft met grensoverschrijdende consolidatie en supply chains, zal het event een meer internationaal karakter hebben. De voertaal is Engels, en de sprekers komen uit heel Europa langs om hun verhaal te doen.

Bevestigde sprekers zijn vooralsnog:

Stefan Nilsson van Foxway, de grootste Circulaire-IT vendor in Europa

Augustic Becquet, van branchevereniging Eurefas

Simon Bryant, Vice President bij onderzoeksbureau CCS Insight over de marktcijfers rond smartphones

Nog niet bevestigd: Een vertegenwoordiger van de Rijksoverheid, twee eindgebruikerscasussen en een beleidsmaker vanuit de Europese Unie, alsmede nog enkele sprekers die worden besproken binnen de Raad van Advies van Circulaire-IT.

Aanmelden voor het congres kan via Eric Luteijn, of via deze link

Mobiele versie afsluiten