Roemenen bedenken uitprobeertermijn voor refurbed smartphones

Bij refurbished smartphones zijn gebruikers vaak sceptisch over de betrouwbaarheid. In Roemenië probeert een startup die zorgen weg te nemen.

Flip.ro, een jong bedrijf dat smartphones inneemt en refurbished reïntroduceert op de Roemeense markt, is met tbi bank een programma gestart waarbij gebruikers de toestellen 30 dagen gratis kunnen uitproberen. Try Now, Pay Later, zoals het initiatief heet, is in feite een microkrediet die volledig online wordt aangeboden.

Financiering

Het maakt deel uit van een breder pakket aan financieringsmodellen die tbi bank biedt aan geïnteresseerden in de refurbished smartphones van Flip.ro. Daarin zit ook Buy Now, Pay Later –eigenlijk uitgestelde betaling-, 100 procent online financiering met termijnbetalingen en vier renteloze aanbetalingen.

“We zetten onze missie voort om verantwoord consumeren te promoten, en de voordelen die refurbished smartphones bieden, zowel voor de planeet als voor onze portemonnee”, aldus Alexandru Burghelia, medeoprichter van Flip.ro. “Door samen te werken met tbi bank, en de première van de Try Now Pay Later service, willen we onze klanten de kans bieden om telefoons te testen in dagelijkse omstandigheden, zodat ze kunnen zien dat een refurbished telefoon net zo goed is als een nieuwe. Deze betaaloptie helpt ons bij te dragen aan de ontwikkeling van de markt, door het publiek te leren over de voordelen van de circulaire economie.”

Mobiele versie afsluiten