Renewd ontvangt Europese RecQ-certificering van RCube

Renewd heeft voor de komende drie jaar de RecQ-certificering van RCube in samenwerking met DEKRA ontvangen.

De RecQ is een erkenning voor bedrijven die voldoen aan de hoogste normen in de refurbished-industrie, zo meldt Renewd. Naar eigen zeggen onderscheidt Renewd zich door een zorgvuldig samengestelde selectie van apparatuur die voldoen aan de kwaliteitseisen van de fabrikanten.

100 procent origineel

Renewd wijst erop dat ze alleen gebruikte producten sourcen die 100 procent origineel zijn en functioneel en cosmetisch voldoen aan strenge eisen. “Deze prestatie is een bewijs van het harde werk en de expertise van ons team, dat altijd alles op alles zet om ervoor te zorgen dat onze klanten , zoals Orange France, hoogwaardige tweedehands producten van wereldklasse ontvangen”, aldus Bram Wingens, CEO bij Renewd.

De certificering onderstreept volgens het bedrijf het vertrouwen dat de klanten in Renewd hebben gesteld en bevestigt de toewijding aan ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. “Ons bedrijfsmodel verlengt de levensduur van elektronische apparaten, bevordert efficiënt gebruik van hulpbronnen en minimaliseert de milieueffecten die gepaard gaan met de productie van nieuwe apparatuur. Door te kiezen voor Renewd®, profiteren onze klanten niet alleen van hoogwaardige elektronica, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere toekomst. Samen kunnen we een circulaire benadering van technologieconsumptie aannemen en een positieve impact hebben op de planeet.”

Mobiele versie afsluiten