RefurbHeroes gaat op in Cykero

RefurbHeroes wordt overgenomen door Cykero Holding GmbH en zal worden gerebrand als Cykero GmbH, zo meldt TheBrokerSite.

De strategische integratie markeert een belangrijke mijlpaal en luidt een nieuw hoofdstuk in vol mogelijkheden voor groei, innovatie en ongeëvenaarde kwaliteit in de markt voor refurbished apparaten, aldus Cykero.

Schaalvergroting

“Sinds de oprichting heeft RefurbHeroes altijd vooropgelopen in de markt voor refurbished apparaten door een breed scala aan zorgvuldig gereviseerde elektronische producten aan te bieden”, zo meldt Cykero. “Met een sterke focus op kwaliteit zijn ze bekend geworden door uitzonderlijke normen te leveren en klanttevredenheid over de hele linie te waarborgen. Of klanten nu op zoek zijn naar een enkel apparaat of producten in bulk nodig hebben, RefurbHeroes heeft altijd consistentie en uitmuntendheid vooropgesteld.”

De integratie in Cykero Holding GmbH en de rebranding naar Cykero GmbH moet gaan zorgen voor een verhoogde kwaliteit. Cykero Gmbh is een Europese specialist in de distributie van gebruikte en refurbished smartphones, tablets, smartwatches en accessoires en deelt een vergelijkbare visie.

De synergie tussen RefurbHeroes en Cykero GmbH brengt volgens de partijen een krachtige combinatie van expertise, middelen en marktaanwezigheid met zich mee.

Mobiele versie afsluiten