Reflectie Flex IT: Productontwikkeling en uitbreiding van HP Approved Selection

Het afgelopen jaar was een jaar waarin Flex IT zich heeft gericht op het creëren van bewustwording in de Nederlandse B2B IT-markt over het belang van circulaire IT, zo schrijft Werner Mars.

We hebben ons laten inspireren door de groeiende trend van duurzaamheid op de werkplek en de impact die dit kan hebben op de totale CO2 uitstoot en vermindering van e-waste. Onze klanten en partners zetten dit steeds vaker op de agenda en wij wilden en willen natuurlijk hier graag aan bijdragen.

We hebben hard gewerkt aan een duidelijke strategie en het implementeren van circulaire IT op de werkplek. Hierdoor zijn we in staat om niet alleen bij te dragen aan duurzaamheid, maar ook een competitief voordeel en onderscheidend vermogen in de markt te behalen. We zijn ontzettend trots om te zien dat steeds meer partners zich aansluiten bij ons HP approved selection programma en samenwerken met Flex IT en haar partners.

Vooruitblik 2023

In 2023 zullen we bij Flex IT hard werken aan onze doelstellingen om verder te groeien in de markt. Een van onze grootste focuspunten zal zijn op productontwikkeling en uitbreiding van onze HP Approved Selection by Flex IT in samenwerking met HP Nederland om het portfolio nog efficiënter en effectiever te maken dan het al was. Hierdoor kunnen we nog meer vraagstukken van onze klanten invullen en een nog grotere impact maken op de werkplek.

Naast de focus op productontwikkeling, zien we ook een groeiende vraag naar onze propositie in andere landen. Hier zullen we ons gaan uitbreiden en zullen we rekening houden met de lokale wetgeving. Dit zal ons helpen om verder te groeien in deze landen. Ook zullen we ons Flex IT partner programma vernieuwen. Hierdoor kunnen we onze partners nog beter bedienen en hen voorzien van alle tools die ze nodig hebben om hun verkopen zo eenvoudig mogelijk te maken.

2023 zal een uitdagend jaar worden, vol met kansen en groei. Mijn collega’s bij Flex IT en ik zijn er klaar voor en kijken uit naar een succesvol jaar!

Mobiele versie afsluiten