Microfix wordt onderdeel van EyeTi

Microfix, dienstverlener voor binnen- en buiten garantie reparaties van IT hardware-, printer- en telecomapparatuur voor de zakelijke markt, wordt onderdeel van EyeTi.

Met de samenwerking tussen Microfix en EyeTi moet de groei van Microfix worden versneld door middel van het uitbreiden van het aanbod en het verduurzamen van de dienstverlening, aldus de twee partijen.

Microfix is in 1991 opgericht en heeft locaties in Leiden en Amsterdam. Naast het binnen en buiten garantie repareren van producten van alle grote merken zoals Apple, HP, Dell, Lenovo helpt Microfix bedrijven en overheidsinstellingen met garantie uitbreidingen en levensduurverlening van hun apparatuur.

Duurzaamheid en circulariteit

“We zien veel kansen in de samenwerking tussen de bedrijven die onderdeel zijn van EyeTi en Microfix”, zegt Tom Coehorst, directeur van EyeTi. “De dienstverlening is complementair, wat in combinatie veel toegevoegde waarde biedt. De toevoeging van Microfix aan onze groep biedt grote mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.”

Microfix wordt een zelfstandig bedrijf binnen EyeTi waarbij alle medewerkers werkzaam blijven en de dienstverlening onveranderd doorgang vindt.

Met Microfix bestaat EyeTi nu uit zes bedrijven, die samen een groep vormen die zich verbonden voelt met elkaar. Dit zijn naast Microfix Aces Direct, Pro Warehouse, Avido, Solid Circle en Solitee.

Mobiele versie afsluiten