LuteijnMedia pakt in tweede helft 2022 door met Circulaire-IT

Er is in de markt behoefte aan meer informatie en communicatie rond het onderwerp Circulaire-IT. LuteijnMedia heeft deze bal opgepakt en pakt door met meer achtergrond, informatie, de oprichting van een community Circulaire-IT én de organisatie van twee evenementen in het tweede deel van 2022.

Circulaire-IT is sinds 2021 een katern in ITchannelPRO. In april is de website circulaire-it.nl van LuteijnMedia live gegaan met hierop artikelen en nieuws over circulaire IT. Ook op LinkedIn geeft Eric Luteijn aandacht aan het onderwerp, bijna 100 berichten heeft hij sinds 2021 geschreven en gedeeld. Binnenkort verschijnt er een wekelijkse Circulaire-IT nieuwsbrief.

De artikelen over circulaire IT, die LuteijnMedia tot nu toe heeft gepubliceerd zijn gebundeld in een e-paper. Zeker het lezen waard voor iedereen, die meer wil weten over circulaire IT.

Bijeenkomsten en netwerken

Maar er is ook behoefte aan het uitwisselen van kennis, van ideeën en ervaringen. Dat bleek tijdens de Summit Circulaire-IT die LuteijnMedia 21 juni organiseerde in het SDG House, Landgoed Zonheuvel in Doorn. LuteijnMedia start in de tweede helft van 2022 met de community Circulaire IT.

Netwerkbijeenkomsten, met als doel informeren én verbinden. Informeren door sprekers uit te nodigen om de community bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Verbinden, door tijd en ruimte te bieden om met elkaar in gesprek te gaan. Op 29 september is de eerste netwerkbijeenkomst, ICT-bedrijven die actief zijn in de circulaire IT zijn van harte welkom. Interesse om lid te worden, neem dan contact op met LuteijnMedia +31(0)35 204 1000.

Op 16 november een groot congres, net als de Summit en de netwerkbijeenkomst georganiseerd in het SDG house in Doorn. Tijdens het congres zullen toonaangevende sprekers de aanwezigen bijpraten het gebied van regelgeving, lopende innovaties en initiatieven. De line-up van sprekers wordt binnenkort bekend gemaakt. Het congres is voor een grotere doelgroep. Behalve de community zijn ook ICT’ers uit het bedrijfsleven, die verantwoordelijk zijn voor de circulariteit, vertegenwoordigers van de overheid en van andere instanties betrokken bij circulaire IT van harte welkom.

Mobiele versie afsluiten