Kimbrer Computer wordt Renewtech

Het Deense Kimbrer Computer gaat volgend op de overname van Renewtech vorig jaar haar naam veranderen naar Renewtech.

Renewtech noemt de rebranding een strategische stap om de Europese markt te consolideren als een toonaangevende speler op het gebied van circulaire IT.

Kimbrer Computer nam Renewtech afgelopen jaar over. De rebranding is de eerste stap en moet het bedrijf uniformiteit geven in Denemarken, Nederland en meer dan 80 andere landen waar Renewtech actief is. Met de overname van de Nederlandse specialist in netwerkoplossingen versnelt Renewtech haar missie om Europa’s toonaangevende leverancier van refurbished IT te worden. De kern van het bedrijf blijft hetzelfde.

Profiel Kimbrer blijft

“Aan de ene kant markeert de overname van Renewtech een nieuw tijdperk voor ons. Aan de andere kant blijven onze kernwaarden en medewerkers onveranderd, en blijven we dezelfde hoogwaardige service leveren,” aldus CEO van Renewtech, Bjarne Aarup. “We behouden het scherpe profiel van Kimbrer Computer, wat perfect past bij onze ambitie om de one-stop-shop voor IT-infrastructuur te worden. Renewtech beschikt over competente medewerkers en een productportfolio dat hier naadloos op aansluit.”

“Onze focus ligt op het consolideren van de Europese markt als een toonaangevend circulair IT-bedrijf”, zegt Roger van Norden, de oprichter van Renewtech. “Elke beslissing die we nemen en elke oplossing die we ontwikkelen, is gericht op het positief beïnvloeden van het milieu.”

Mobiele versie afsluiten