Jeroen Hoogland als nieuwe CEO Trust verantwoordelijk voor duurzame koers Trust

Sinds 1 december is Jeroen Hoogland de nieuwe CEO van Trust. Met Allard Boer (CFO), Martijn Lutgerink (CCO) en Dorothee de Backer (Head of Product) is de raad van bestuur nu compleet.

Hoogland bekleedde eerder functies bij bedrijven als Philips en GP Industries en brengt daardoor meer dan 25 jaar ervaring in de consumentenelektronica met zich mee in zijn nieuwe functie bij Trust. Hoogland werkte in Hong Kong en Stockholm, zowel in de premium als value-for-money markt, waardoor de nieuwe CEO internationaal commercieel perspectief biedt voor Trust. “Ik kijk ernaar uit te bouwen aan één Trust-teamgeest en nieuwe mogelijkheden te definiëren om Trust te laten groeien”, aldus Hoogland.

Zijn taak is niet alleen om Trust verder te laten groeien op zowel B2C als B2B, maar ook om de ingezette strategie op het gebied van duurzaamheid door te zetten en uit te breiden. De inzet is om de ecologische voetafdruk van het bedrijf terug te brengen op het gebied van producten, verpakkingen en het productieproces. Trust heeft recent de stille toetsenbord-muiscombinatie Trezo en de duurzame muis IVY+ uitgebracht. Ook heeft Trust zijn beleid op het gebied van duurzaamheid aangescherpt.

Mobiele versie afsluiten