Jaarcongres Circulaire-IT 2022: Business en wetgeving rond circulariteit

Internationale sprekers en Europese thema’s rond wetgeving, hergebruik en verwerking van IT-waste, en lifecycle management. Het programma van het Jaarcongres Circulaire-IT op 16 november wordt een hoeksteen in het creëren en faciliteren van een daadwerkelijk Nederlands netwerk rond Circulaire-IT.

Het afgelopen jaar is LuteijnMedia -de uitgever van IT-vakmedia als ITchannelPRO en DatacenterWorks- gestart met Circulaire-IT, een platform en community voor professionals die betrokken zijn in verschillende branches raken aan circulariteit en ICT. Van gebruikte refurbished apparaten en het terugwinnen van waardevolle grondstoffen tot lifecycle-diensten en ITAD. Hiervoor hanteren we een holistische benadering, waarin het ecosysteem en partnerschappen en samenwerking centraal staat. De beursvloer biedt netwerkmogelijkheden met andere professionals binnen de circulaire-IT.

Geheel gericht op Circulaire-IT

Trade-backprogramma’s, verhuur, multi-vendor ondersteunende diensten, reparatie, refurbishing, hergebruik, lifecyclemanagement, recyclingtechnologieën, materiaalterugwinning, handelsplatformen, end-of-lifestrategieën voor elektronisch afval, refurbishing in retail en B2B, evenals de regelgeving en businessmodellen om de milieu-impact van alle vormen vanconsumenten- en industrieel IT-Waste te helpen verminderen: het valt allemaal binnen de scope van het jaarcongres én de community Circulaire-IT.

Sprekers

Tijdens het evenement spreken vooraanstaande vertegenwoordigers en beleidsvormers op het gebied van circulaire-IT.

Deelname

Het Jaarcongres Circulaire-IT 2022 vindt plaats op 16 november van 09:00 tot 18:00 in het SDG house, Landgoed Zonneheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941EP in Doorn. Neem voor meer informatie contact via lioe@luteijnmedia.nl of bel+31 35 204 1006. Toegang is 350 euro voor een los ticket, kosteloos voor leden van de Circulaire-IT community of op uitnodiging van de organisatie.

Mobiele versie afsluiten