iuppiter meldt verkoop 8.000 servers in 2022

Volgens hun jaarverslag heeft iuppiter BV, specialist in de gebruikte serverapparatuur, in 2022 meer dan achtduizend servers verkocht.

iuppiter specialiseert zich in de handel in refurbished, op maat geconfigureerde servers en servercomponenten. Recent heeft het bedrijf het jaarverslag voor 2022 uitgebracht. Enkele van de resultaten:

– Verkoop van meer dan 8.000 servers en 123.100 serveronderdelen
– Configureren van meer dan 70 procent van die 8.000 servers
– Het uitbreiden van de dienstverlening, vooral ITAD-beoordelingen
– Groei van de eBay-winkel: iuppiter eindigde het jaar als een Top Seller, wat betekent dat ze een van de beste verkopers op eBay zijn en goede klantenservice overleggen.
– Zorg voor personeel: iuppiter nam acht nieuwe mensen aan en startte een pensioenregeling voor alle werknemers.

Visie

Saban In, de oprichter van iuppiter, deelde ook zijn visie voor 2023: “2023 wordt ons kwaliteitsjaar, in alle opzichten. We kijken ernaar uit om meer servers op maat te configureren en ze af te stemmen op complexere taken. In januari hebben we al meer dan 25 pallets met uitstekende voorraad verwerkt.

“Onze werkwijze zal veranderen om onze vaste klanten beter tegemoet te komen: we zullen voldoende voorraad houden voor permanente bestellingen, maar onze focus ook uitbreiden naar meer deals. Tot slot zijn we erg enthousiast om in de zomer naar een nieuw, groter magazijn te verhuizen.”

Mobiele versie afsluiten