ITchannelPRO 2 komt eraan

Deze week is de laatste hand gelegd aan de nieuwe editie van ITchannelPRO 2 die eind deze maand verschijnt. Het is weer een nummer dat ramvol staat met interviews, opinies en achtergronden uit de IT- en telecomwereld, maar ook wat luchtige onderwerpen.

We pakken groot uit met een special over Wi-Fi 6 en en de wapenwedloop met 5G. Hans Steeman heeft een analyse van de technologie, we hebben een overzicht van marktpartijen en diverse interviews met aanbieders van Wi-Fi 6. Ook hebben we een leuk gesprek met de onafhankelijke World Wide Wifi Experts die elk wifi-probleem kunnen fixen.

Topmensen

We spreken met veel toppers uit de ICT-sector. Zo legt Raymond van Kasteel van Infinigate in de coverstory uit hoe zijn bedrijf de aanval inzet op de enterprisemarkt. In onze rubrieken hebben we ‘Een goed gesprek met …’ Martijn Hakstege van Tesorion, ‘De passie van …’ Marcel Cappetti van Conscia en ‘Groot, groter, grootst’ met Coert Coopman van Techone.

Verdieping

Ook hebben we natuurlijk verdieping. Rashid Niamat analyseert de trends in circulaire IT en Edwin Feldmann behandelt een onderzoek met de vraag of datacenters deel uitmaken van onze vitale infrastructuur. Voor meningen lees je de columns van Fred Streefland, Marloes de Ruiter en Gert-Jan Duis.

CloudCup

ITchannelPRO zou ITchannelPRO niet zijn zonder ook een luchtige toon. We hebben lekker veel aandacht voor de CloudCup die we afgelopen zomer rond het EK Voetbal hebben opgezet met Marc Verhoeven van Arrow. We blikken in het magazine terug op de winnaars, uitslagen en voorspellingen van de voetbalgoeroes van onze sponsors.

Digitaal Dossier Circulaire IT

Na de zomer gaan we verder en dan komen we met een Digitaal Dossier over Circulaire IT. Wil jouw bedrijf daar ook aan meedoen, laat het weten aan de redactie.

Mobiele versie afsluiten