IT4Kids houdt gala op 1 oktober

Het goede doel IT4Kids zal haar gala dit jaar houden op 1 oktober. Het is de vijfde keer dat de stichting het evenement organiseert.

Voor het IT4Kids gala, dat plaatsvindt in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, wordt ingezet op de sfeer, het aanwezige netwerk en moet volgens de stichting “een groot feest” worden voor het goede doel. Dat doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om ieder kind in Nederland een sportkans te geven. De stichting, die wordt geleid door Colette Zee, zoekt daarvoor ook naar bijzondere veilingkavels of loterij-items om 423.000 kinderen die opgroeien in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum een sportkans te geven. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor tafels van tien personen en meerdere packages.

CBF-keurmerk

IT4Kids is een stichting met CBF-keurmerk dat afgeschreven hardware van bedrijven inzamelt en de waarde daarvan doneert aan goede doelen die kinderen die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen een duurzame sportkans te geven. Daarnaast werft IT4Kids inkomsten uit netwerkevents, fundraisingevents, campagnes en activaties van bedrijven.

Na afloop van het gala organiseert IT4Kids een afterparty in de Sky Lounge van het Double Tree by Hilton Hotel. Daar bestaat ook de mogelijkheid om te overnachten.

Door COVID is het drie jaar geleden dat IT4Kids voor het laatst een gala kon houden. Doneren voor IT4Kids kan hier.

Mobiele versie afsluiten