HPE Financial Services introduceert financiering voor ESG-bewuste klanten

HPE Financial Services (HPEFS) heeft haar “Force for Good Financieringsprogramma” aangekondigd waarmee gekwalificeerde MKB- en grootzakelijke klanten die een gemeten duurzaamheidsinzet hebben aangetoond gunstige financieringsvoorwaarden krijgen.

Het programma moet de toenemende kosten van technologie en digitale transformatie beheersbaar maken en succesvolle duurzaamheidsinspanningen ondersteunen.

Voorwaarden

Force for Good biedt gereduceerde betalingen tot 5 procent op transacties tussen 50.000 en 1.000.000 dollar. HPE zorgt voor pack-and-ship services voor gebruikers en genereert automatisch een HPE Circular Economy Report aan het einde van de looptijd. Om in aanmerking te komen moeten organisaties voldoen aan een bepaalde ESG-score zoals bepaald door de ESG Rankings van Dun & Bradstreet ESG Intelligence.

De promotie loopt tot eind oktober 2023 en geldt onder meer voor HP Business desktops en laptops, geselecteerde servers en andere HPE datacenteroplossingen, waaronder storage en Aruba networking gear. Als onderdeel van het programma kondigde HPE ook wereldwijde onsite ontmantelingsdiensten aan voor HPE Asset Upcycling klanten, evenals de uitbreiding van het HPE certified pre-owned portfolio met zijn Nimble Gen 5 Storage.

Mobiele versie afsluiten