Gerben de Haan nieuwe Global Sales Director van Renewd

Gerben de Haan is sinds deze maand de nieuwe Global Sales Director van Renewd. Gerben zal leiding geven aan het salesteam en zich richten op het verder uitbreiden van de aanwezigheid in de Internationale markt.

“Met zijn uitgebreide ervaring in de telecommarkt en ICT en zijn interesse in duurzaamheid en circulariteit, is Gerben een perfecte match voor Renewd en onze hoogwaardige producten”, zo schrijft Renewd in haar persaankondiging. De eerste prioriteit van Gerben is het bepalen van de juiste verkoopstrategie voor de diverse regio’s en het optimaal bedienen van de kanalen. Hierdoor zal hij zich richten op de groei van Renewd en zorgen voor een efficiënte en effectieve verkoop van de producten.

Doelen

“Ik ben er enorm trots op om het team van Renewd te mogen versterken, er staat een toonaangevend bedrijf, een mooi portfolio en hebben relaties met erg mooie klanten in de diverse landen en regio’s. Ik focus mij de eerste periode om met het team een optimale basis te vormen om zo onze klanten zo optimaal als mogelijk te laten profiteren van ons producten, maar ook van toekomstige ontwikkelingen. Deze markt staat niet stil, is enorm innoverend, en ben enorm positief over hoe wij gezamenlijk bij kunnen dragen aan een groenere toekomst”, zegt Gerben.

Gerben gaat een belangrijke rol spelen in het doel van Renewd om de IT-waste terug te dringen, en moet zijn ervaring inzetten om de groei van Renewd verder te stimuleren. “Wij groeien snel in de diverse regio’s en de vraag naar ons brede portfolio neem toe. Het doel van Renewd is niet alleen om 100% originele producten betaalbaar te maken, maar ook de carbon footprint te verminderen en een positieve impact samen met onze partners te maken. Om dit in goede banen te leiden ben ik er enorm trots op dat Gerben ons team komt versterken”, aldus Bram Winges, de CEO van Renewd.

Mobiele versie afsluiten