Fujitsu Uvance houdt duurzaamheidsevent in Utrecht

Op 12 maart organiseert Fujitsu Uvance het event Synergy for Sustainability op haar kantoor in Utrecht.

Het streefjaar voor het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties is 2030. Fujitsu claimt dat hun toekomst overeen komt met de SDG’s, een duurzame samenleving waar niemand achterblijft. “Gezien de uitdagingen van klimaatverandering, cybercriminaliteit, armoede en mensenrechtenkwesties, zijn de problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd steeds complexer geworden – geen enkele organisatie of industrie kan ze allemaal aanpakken. Het opbouwen van een ecosysteem dat grotere samenwerking bevordert tussen overheden, bedrijven en individuen is nu urgenter dan ooit”, aldus Fujitsu.

Waarom deelnemen?

De nieuwe EU-wetgeving CSDR vereist volgens Fujitsu dat bedrijven regelmatig rapporten publiceren over hun milieu- en sociale impactactiviteiten. Het moedigt ons allemaal aan om verantwoordelijkere benaderingen van het bedrijfsleven te ontwikkelen. Doe mee aan het evenement om meer te leren over duurzaamheid, geïnspireerd te raken door voorbeelden uit het echte bedrijfsleven en te netwerken.

Registreer nu

Agenda

15.00 – 15.30 Inloop & welkom
15.30 – 15.40 Opening door Fujitsu, Dujat & Earth Valley
15.40 – 15.45 Toespraak door Susanne Schilderman, locoburgemeester van Utrecht
15.45 – 16.00 Pitches door Neurolytics, Nowhere Art Space & teamLab, en Mitsubishi Elevator
16.00 – 16.20 Presentatie Fujitsu Uvance
16.20 – 16.30 Korte pauze
16.30 – 17.30 Break-out demo-sessies. Showcase van innovaties zoals blockchain en vision-AI om bedrijfs- en maatschappelijke kwesties op te lossen in retail, gezondheidszorg en productie.
17.30 – 19.00 Foodfestival, netwerken & drankjes

Fujitsu Uvance

Fujitsu Uvance is een oplossing ontworpen om klanten te helpen hun bedrijven te laten groeien en maatschappelijke kwesties op te lossen. Door onze jarenlange ervaring in geavanceerde technologieën te combineren met onze expertise in diverse sectoren, gebruiken we gegevens om uiteenlopende processen over sectoren heen te verbinden.

Meer informatie

Datum en locatie: 12 maart 2024, kantoor Fujitsu Rijnzathe 6, Utrecht.

Mobiele versie afsluiten