Fujitsu besteedt aandacht aan duurzaamheid op MWC 2023

Fujitsu toont tijdens Mobile World Congress 2023 in Barcelona hoe innovatieve open-netwerktechnologieën nieuwe mogelijkheden creëren voor een duurzamere wereld.

De showcase van dit jaar staat in het teken van het thema “Opening innovation for people and the planet”, waarbij Fujitsu laat zien hoe zijn nieuwste netwerktechnologieën, waaronder oplossingen onder Fujitsu Uvance, bijdragen aan het bereiken van duurzaamheidstransformatie (SX) voor klanten en partners wereldwijd.

vRAN en AI

Fujitsu organiseert ook paneldiscussies, met prominente gastsprekers van klanten en partners om inzicht te geven in de vooruitzichten voor netwerkbeveiliging in het heden en de toekomst. Vanaf stand 4E 20 in hal 4 demonstreert het bedrijf vRAN-oplossingen die mobiele carriers en service providers moeten ondersteunen in zowel hun dienstverlening als het terugdringen van de CO2-uitstoot. Daarnaast laten ze een netwerk orchestrationsysteem zien dat zorgt voor automatische netwerkcontrole op basis van een eigen AI-technologie. Rod Naphan, CTO van Fujitsu Network Communications, geeft een presentatie over initiatieven voor netwerkbeveiliging, evenals een paneldiscussie met externe deskundigen over het creëren van betrouwbare en veilige netwerken die essentieel zijn voor het verbinden van de fysieke en virtuele ruimte.

Ten slotte toont het bedrijf oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken op basis van het thema co-creatie en milieu onder Fujitsu Uvance, evenals private 5G-oplossingen en edge computing-diensten die deze ondersteunen.

MWC 2023 vindt plaats van 27 februari tot en met 2 maart.

Mobiele versie afsluiten