Foxway levert ‘premium refurbished’ apparaten als Device-as-a-Service

Foxway heeft zogenaamde premium refurbished apparaten opgenomen in hun Device-as-a-Service-dienstverlening.

Premium Refurbished zijn apparaten die niet alleen zijn opgeknapt, maar ook aan door Foxway gestelde standaarden moeten voldoen. Die werden tot nu toe al verkocht, maar gaan nu dus ook onderdeel uitmaken van het lease-aanbod van Foxway. Dit moet het duurzame beheer van apparaten vereenvoudigen, zonder concessies te doen aan prestaties en kwaliteit.

Kwaliteit en groeiende vraag

De groeiende vraag naar refurbished apparaten, gedreven door een toenemende focus op duurzaamheid en strengere rapportagevereisten, stelt organisaties volgens Foxway voor nieuwe uitdagingen. Denk aan het betrekken van meerdere stakeholders, inconsistentie in aanbod en zorgen over kwaliteit. Foxway komt naar eigen zeggen met een oplossing om deze problemen aan te pakken en in te spelen op de groeiende vraag.

“We streven ernaar niet alleen de techindustrie te veranderen, maar ook hoe we denken en handelen bij het verwerven van apparaten”, zegt Steinar Aune, President van Circular Workspace Solutions bij Foxway. “Door premium refurbished apparaten op te nemen in een abonnementsoplossing, maken we het eenvoudig voor onze klanten om op een kostenefficiënte manier meer duurzame keuzes te maken.”

Met deze uitbreiding van Device-as-a-Service kunnen organisaties volgens Foxway aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van Scope 3-emissies, de levensduur van apparaten verlengen en de hoeveelheid elektronisch afval minimaliseren, allemaal terwijl ze voldoen aan de verwachtingen van hoge prestaties en een continue aanvoer.
“Refurbished apparaten van Foxway, gedekt door garantie, ondergaan tests, reparaties en krijgen nieuwe verf om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan en zelfs de verwachtingen overtreffen voor de refurbished technologie van vandaag. Hierdoor kunnen organisaties eindelijk hun vloot van apparaten herstructureren via één enkele partner, waardoor het hele beheer van technologie en de naleving van nieuwe rapportagevereisten worden vereenvoudigd.”

Mobiele versie afsluiten