Flex IT en HP samen op shortlist Circular Awards 2023

Flex IT is samen met HP op de shortlist gezet voor de Circular Awards 2023 in de categorie Business Large.

De distributeur van onder meer refurbished IT-apparatuur heeft in zijn categorie te maken met Bleckmann, Circular Plastics BV, Philips. ProRail, Unbrick en Zeeman. Tijdens het afgelopen Jaarcongres Circulaire-IT in november in Doorn vertelde Harald Tepper nog over het circulaire beleid van zijn bedrijf. De wedstrijd wordt georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair!, een samenwerking van het Ministerie van Innovatie en Wetenschap, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Op 16 januari wordt duidelijk wie doorgaat naar de finale.

HP Approved Selection

Flex IT en HP zijn vorig jaar samen begonnen met HP Approved Selection, een programma waarbij refurbished laptops van HP extra ondersteuning krijgen vanuit HP. Bijzonder aan het programma is dat de leverancier zijn label durft te plakken op refurbished hardware, iets wat altijd een drempel was in de markt.

“Nederland is het eerste land waar een leverancier zijn naam eraan verleent”, zegt Andreas Mayer, de CEO van Flex IT in gesprek met ITchannelPro, waar ook Circulaire-IT.nl deel van uitmaakt. “We werken ook samen met het salesteam van HP. We benaderen resellers samen, doen samen de marketing en zorgen samen voor de allerhoogste kwaliteit.”

Het interview met Andreas wordt gepubliceerd in de volgende editie van ITchannelPro, begin 2023 zal verschijnen.

Mobiele versie afsluiten