Fixers maakt doorstart

Fixers is overgenomen door Benjamin Albers, de ondernemer achter Monteur aan Huis. Hij wil door met minstens vijf van de huidige dertien locaties.

Fixers ging in mei opeens failliet, amper twee maanden na de feestelijke opening van een locatie op Utrecht Centraal station. Volgens RTL Z is met de overname 175.000 euro gemoeid. De Rabobank had pandrecht, dus deze krijgt 40.000 euro van het totaal. Dat terwijl eind afgelopen jaar nog 2 miljoen aan investeringen werd opgehaald.

Locaties

Albers zou Fixers vooral zien zitten vanwege de locaties: klanten kunnen nu zelf langskomen met hun elektronica, in plaats van dat iemand van Monteur aan Huis moet komen voorrijden. Andersom geldt natuurlijk dat de klanten van Fixers iemand langs kunnen laten komen. Met hoeveel winkels Albers door wil, weet hij nog niet precies, maar de richtdatum voor heropening is 19 juni.

Een probleem bij de overname was de domeinnaam van Fixers, die op naam stond van oprichter Stefan Nuijten. Hiervoor moest apart betaald worden, waarmee Albers uiteindelijk akkoord is gegaan. Het zou een bedrag van 20.000 euro zijn.

Mobiele versie afsluiten