Feestelijke opening nieuw filiaal Fixers op Utrecht Centraal

Fixers heeft eerder deze maand een openingsevent gehouden voor een nieuwe locatie in Utrecht.

Het nieuwe FIXERS FLAGSHIP-filiaal op Utrecht Centraal werd begin maart feestelijk in gebruik genomen. Daar kwamen volgens de smartphone-reparatiespecialist bijna honderd mensen op af, onder andere vertegenwoordigers van de NS, SPIE, Yielder Groep, One Stop Mobile, HAMA en nog veel meer. Zij werden getrakteerd op een hapje en een drankje, muziek en gesprekken met leveranciers, partners, eigenaren en directie.

Praktisch

De nieuwe locatie is volgens Fixers centraal gelegen, goed bereikbaar en praktisch ingericht op de vluchtige passant. Fixers springt daarop in met de 30 minuten reparatieservice, waarbij gecertificeerde Apple- en Samsungexperts een device repareren terwijl de klant wacht. Ook biedt Fixers er accessoires als powerbanks en oplaadsnoeren, evenals reiniging van airpods.

“De goede recensies en reviews vliegen ons om de oren”, zegt Maarten Prins, Marketing Manager bij Fixers. “De Fixers organisatie groeit zakelijk en organisch sterk zonder de kern activiteiten uit het oog te verliezen. Naast de telefoon-, tablet-, laptop- en computerreparaties lopen de refurbishmentproducten en accessoires ook goed.”

Naast Utrecht heeft Fixers filialen in meerdere steden, waaronder Haarlem, Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen en Den Haag.

Mobiele versie afsluiten