European Broker Meeting 2023 mikt op nieuw record

De European Broker Meeting (EBM) is de grootste Europese bijeenkomst voor de handel in gebruikte hardware en vindt dit jaar in oktober plaats op Malta.

Ieder jaar komen computer Brokers, traders, ITAD-leveranciers, IT-groothandelaren en refurbishers op de EBM samen om nieuwe en bestaande klanten en te ontmoeten. De EBM, georganiseerd door The Broker Site, staat open voor alle bedrijven die gebruikte of nieuwe desktops, laptops, servers, printers, mobiele telefoons, netwerkapparatuur en POS-apparatuur verhandelen.

Duizend deelnemers

Dit jaar vindt de 19e editie plaats op 5 en 6 oktober in het Hilton Malta. Na de 800 aanwezigen van afgelopen jaar in Athene, verwacht The Broker Site dat er dit jaar 1000 professionals erbij zullen zijn uit alle hoeken van de wereld. De organisatie meldt dat momenteel 35 procent van de kaarten al verkocht zijn. De registratie is nog steeds geopend en bedrijven kunnen zich nu inschrijven via de website. Tot en met 1 juli geldt een korting van 100 euro per deelnemer.

De European Broker Meeting biedt volgens de organisator de perfecte kans om nieuwe klanten en leveranciers te ontmoeten. Ook dit jaar zal Circulaire-IT.nl aanwezig zijn. Graag horen we het van Nederlandse partijen of ze aanwezig zullen zijn. Neem daarvoor contact op met uitgever en hoofdredacteur Eric Luteijn: eric@luteijnmedia.nl

Mobiele versie afsluiten