Eerste sprekers European Broker Meeting bekend

De European Broker Meeting heeft met Bob Lafon van Capital Growth Partners en Christoffer Sandell van Inrego Global AB de eerste sprekers bekend gemaakt.

Bob is de president van Capital Growth Partners en zal het hebben over het toekomstbestendig maken van handelsbedrijven in gebruikte ICT-hardware. Christoffer is het hoofd van de ReCommerce-divisie van ITAD-leverancier Inrego, en gaat het hebben over de business case van duurzaamheid bij het salestraject richting de eindgebruiker. Meer sprekers worden de komende weken aangekondigd.

Malta

Voor dit jaar hebben zich al 710 professionals aangemeld voor de European Broker Meeting, een van de grootste events voor de gemeenschap voor hardwarehandelaren en andere bedrijven actief in de markt voor circulaire IT. Volgens Mario Biemans, de oprichter van TheBrokerSite zijn er nog 290 plaatsen beschikbaar. “We verkopen nog iedere dag plaatsen voor de EBM, en komende week verwacht ik nog veel beweging op dit punt.” Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats in Malta, op 5 en 6 oktober.

Tijdens de EBM wordt ook ingezameld voor IT4Kids, het goede doel dat kinderen een duurzame (sport)kans wil geven. Mario verwacht hiervoor enkele tientallen duizenden euro voor op te halen.

Mobiele versie afsluiten