Eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van 2023 op 7 maart in Laren

De Community Circulaire-IT organiseert op 7 maart 2023 het volgende netwerkevent die deze keer in de Groene Afslag in Laren plaatsvindt.

De markt voor Circulaire-IT is breed en is uiterst divers. Hoewel er grote kansen liggen voor bedrijven om succes te behalen, is het een grote uitdaging om de synergie tussen bedrijven volledig te benutten. Daarvoor zijn kanalen en netwerken nodig, en vooral samenwerking tussen organisaties uit verschillende branches. Van ITAD tot refurbished hardware en van groene ICT tot consultants op het gebied van ESG- en duurzaamheidsbeleid.

Kennisuitwisseling en netwerken

De Circulaire-IT Community Netwerk Meeting is het ideale moment voor professionals in de Circulaire-IT om in een kleinschalige en informele setting kennis uit te wisselen en te netwerken. Iedereen krijgt de mogelijkheid tot een korte power pitch, en aan speciale thema-tafels kunnen branchegenoten aan de hand van stellingen hun visie delen en kennis uitwisselen.

Ook worden twee presentaties gehouden door experts die de trends en gebeurtenissen in de markt duiden en inzicht verschaffen waarop professionals direct kunnen acteren. Wieger Deknatel, Sustainability/ESG Consultant bij hardwareleverancier Trust vertelt over hoe het bedrijf vanaf de grond af de hele keten -van leveranciers en partners tot aan klanten- meeneemt in de duurzaamheidsreis. Verder vertelt een reseller van refurbished hardware over trends en partnerschappen in deze markt (informatie volgt).

Praktische informatie

Datum en tijd: 7 maart, 13:00 tot 18:00 uur
Locatie: De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren
Voor wie: Leden van de Circulaire-IT Community en geïnteresseerden.

Mobiele versie afsluiten