E-Waste World start registratie

Van 26 tot 27 juni 2024 vindt E-Waste World Conference & Expo plaats in de Messe Frankfurt, in combinatie met Battery Recycling 2024 en Metal Recycling 2024.

Het evenement, waarbij diverse sectoren zoals elektronica, batterijen en metalen worden belicht, belooft een breed scala aan oplossingen te presenteren. De Messe Frankfurt heeft de tentoonstellingen al gehost in 2019, 2022 en 2023. De conferentie van 2024 zal trends binnen de snelstgroeiende afvalstromen bespreken. Met inzichten van meer dan 130 deskundige sprekers zal de conferentieagenda een holistische benadering van recycling gedurende de hele levenscyclus aannemen, zo meldt de organisatie.

200 exposanten

Daarnaast worden opkomende trends in de industrie, secundaire markten en wettelijke kaders verkend, met als doel te reageren op hoe de sector essentiële materialen voor de energietransitie kan veiligstellen via een veerkrachtig en uitgebreid recyclingsysteem. De volledige sprekerslijst wordt in aanloop naar het event bekendgemaakt.

“In 2024 tillen we het evenement naar een hoger niveau met een uitgebreide tentoonstellingsvloer, als bewijs van het succes van de show in 2023”, belooft Mike Robinson, CEO van het event. “Dit jaar introduceren we een verrijkte line-up van meer dan 200 exposanten en een gevarieerd scala aan baanbrekende technologieën, waarmee we onszelf positioneren aan de voorhoede van ontwikkelingen in afvalbeheer.

Onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid blijkt niet alleen uit de uitgebreide showcase, maar strekt zich ook uit tot de introductie van een uitgebreide viertracks-conferentie. Deelnemers kunnen zich onderdompelen in de toekomst van recycling en grondstoffenherwinning, waarbij ze cutting-edge oplossingen verkennen over vier verschillende tracks die de gehele elektronica-, batterij- en metaalwaardeketen bestrijken.”

Vertegenwoordigers van onder meer John Cockerill, Siemens, Liebherr, Hitachi High-Tech, Nefab en Joest zullen als exposant aanwezig zijn. Ook keren Cylib, TRO, Bilfinger, Aurubis, TSR terug naar de beursvloer, samen met nieuwe leveranciers als SMS Group, Veolia, Total Energies Fluids, Umicore, GEA, Dolav, H.C. Starck, Reckelberg Environmental Technologies, Otto, Junker en Stokkermill Recycling Machinery, die voor het eerst deelnemen aan een Trans-World Events Expo.

Start-Up Zone

Een Start-Up Zone maakt deel uit van de cyclus van 2024, waarin verschillende kleinere bedrijven hun stempel proberen te drukken in de race naar circulariteit. Bezoekers kunnen de innovaties op het gebied van recycling van ESG Bloom, Silentclicks, Launch4 en Rapid Solutions International ontdekken, te midden van meer dan 3.000 brancheleiders.

Registratie voor de evenementen is geopend, waarbij bezoekers kunnen profiteren van gratis toegang tot de Expo of Early Bird Conference Tickets voor de drie events vanaf €1.495.

Links voor registratie
E-Waste World Conference & Expo (26-27 juni, Messe Frankfurt)
Battery Recycling Conference & Expo (26-27 juni, Messe Frankfurt)
Metal Recycling Conference & Expo (26-27 juni, Messe Frankfurt)

Circulaire-IT.nl is mediapartner van het event.

Mobiele versie afsluiten