E-Waste World Conference & Expo: heroverweging van elektronica-inzet

Van 27 tot 29 juni vindt de E-Waste World Conference & Expo plaats in Frankfurt, een event gericht op smartphonereparateurs, refurbishers en leveranciers van IT-elektronica.

De conferentie heeft in samenwerking met SERI deskundige sprekers uitgenodigd van bedrijven en organisaties zoals Fairphone, HMD Global, Logitech, eBay, BackMarket en iFixit. Deze sprekers zullen diepgaande inzichten delen over een holistische benadering van elektronica, waarbij de nadruk ligt op circulair ontwerp, reparatie en hergebruik. Het thema dit jaar is ReTHINK ELECTRONICS.

Reuse conference track en workshops

Tijdens de conferentie zal er speciale aandacht zijn voor de Reuse Conference Track. Deze track zal verder gaan dan recycling en zich richten op circulariteit, met onderwerpen als circulair ontwerp, reparatie en hergebruik gedurende de hele levenscyclus van elektronica.

Voorafgaand aan de conferentie zullen er op 27 juni twee gratis workshops plaatsvinden. Deze workshops zijn specifiek gericht op mobiele reparatiebedrijven, IT-refurbishers en verkopers. Het doel is om praktische kennis en vaardigheden te delen die nodig zijn om de volledige potentie van elektronica te benutten.

Naast de workshops biedt de conferentie uiteraard ook de mogelijkheid om te netwerken.

Registreren voor het event kan met de promotiecode TGE_SERCON20 via de officiële website: https://ewaste-expo.com/

Mobiele versie afsluiten