Dinsdag 7 maart: kennissessie en netwerkevent Circulaire-IT

Circulaire-IT, de community voor Circulaire IT PRO’s, organiseert op 7 maart de eerste van drie kennissessies van 2023. De sessies zijn een aanloop op het internationaal gerichte Jaarcongres Circular IT in the Netherlands, op 15 november.
C-IT logo

Tijdens de sessie op 7 maart zullen onder meer Wieger Deknatel van Trust en Jean-Pierre Verhoeven van de Circular IT Group inhoudelijk komen spreken over ontwikkelingen in hun specifieke markten. Wieger vertelt over Circulariteit by Design, terwijl Jean-Pierre een update geeft over de enorm snelle ontwikkelingen die plaatsvinden bij de Circular IT Group. Verder zal een IT-dienstverleners inzicht bieden in wat cirulaire IT en refurbished kan brengen voor de organisatie.

Bij aanvang zijn de ledenlijsten beschikbaar en zullen communityleden zich voorstellen door middel van power pitches van anderhalve minuut. De verwachting is dat ongeveer zestig leden aanwezig zullen zijn op de middag, waaronder ook vele nieuwe gezichten. Deelname aan deze middag is exclusief voor communityleden, introducees, aspirantleden en sponsoren. Het aanmeldingsformulier is hier te vinden.

Het netwerkevent is een van drie dergelijke events die gelden als aanloop naar het Jaarcongres Circular IT 2023 op 15 november. Dit jaar zal deze een internationaal karakter krijgen, en is de voertaal Engels.

Programma netwerkevent community Circulaire IT PRO’s – dinsdag 7 maart

12.30 Inloop
13.00 Ontvangst & netwerken
13.30 Opening en welkom
13.45 Presentatie van Wieger Deknatel, Trust, over Circulariteit by design
– Update Jean Pierre Verhoeven over ontwikkelingen bij Circular IT Group
– Powerpitches van communityleden – 1,5 minuut per persoon
– Presentatie van een IT-dienstverleners (TBD) – wat brengt Circulaire IT en refurbished de organisatie?

Break & Netwerken

– Powerpitches* van community leden – 1,5 minuut, pp
– Discussiegroepen die stellingen bespreken
16.00 Presentatie van de teams & discussie
16.30 Netwerken & borrel
18.00 Einde

Mobiele versie afsluiten