DEAN: U wordt ontzorgd, zij een mooie kans

Het doneren van afgeschreven of overtollige hardware is een stap in het bijdragen aan de circulaire economie. In plaats van dat deze hardware eindigt op een stortplaats, wordt het her-ingezet. Dit is niet alleen goed voor het milieu; het helpt ook de kansen voor leerlingen in Oost-Afrika te vergroten, zo schrijft Joost Dam, directeur van DEAN.NGO.

DEAN werkt samen met twee Nederlandse organisaties die ervoor zorgen dat gedoneerde hardware, na gecertificeerde data-cleaning, wordt ‘vertaald’ naar een geldwaarde. Deze opbrengst, uw donatie, wordt gebruikt om digitale leermiddelen te ontwikkelen voor docenten en leerlingen in Oost-Afrika.

Diverse grote Nederlandse ondernemingen werken – tot een ieders tevredenheid – met ons samen. Meer (hardware)donaties en uitbreiding van onze samenwerkingen zijn uiteraard welkom: via PC-donatie willen we in 2023 nog meer impact hebben op het onderwijs in Oost-Afrika!
Met de opbrengst van de hardware worden onderwijsverbeteringen gefinancierd zoals training van lokale docenten, digitaal lesmateriaal en educatieve hardware. Dit helpt lokale onderwijsinstellingen om hun leeromgeving te vernieuwen en leerlingen wegwijs te maken in hedendaagse technieken.

‘Win-Win’

Het doneren van de opbrengst van uw afgeschreven hardware is een eenvoudige manier om bij te dragen aan de circulaire economie en tegelijkertijd het (digitale) onderwijs in Oost-Afrika te ondersteunen. DEAN levert een positieve bijdrage aan de ambities van de leerlingen en hun docenten – een betere toekomst voor ons allen.
Is uw organisatie in het bezit van afgeschreven hardware en wilt u de waarde ervan aan DEAN doneren, neem dan contact met ons op en draag bij aan werk voor (meer) digitaal Afrikaans onderwijs. Verschil maken in de levens, kansen en toekomst van kinderen in Oost-Afrika en tegelijkertijd bijdragen aan de circulaire economie!

Joost Dam
Oprichter en directeur DEAN.NGO

Mobiele versie afsluiten